dissabte, 13 de novembre del 2010

Festa major Foment Martinenc

Dissabte 13 de novembre vam estar convidats pel Foment Martinenc en un torneig d'Aniversari. El sistema fou un tancat per Equips de partides ràpides a 5 minuts a caiguda de bandera amb la particularitat que els equips podien ser mixtes. Nosaltres presentavem un equip d'especialistes a ràpides: Èric, Sergi, David i Einar.
Hi havia força nivell: Sabadell que comptava amb Rahal i Cayetano Alonso, el Tres Peons, Barceloneta (amb jugadors perillosos a ràpides com Oms, Almeida o Ayza), l'equip Callejeros encapçalat pel Marc Sanchez, el Foment amb l'Alf...En definitiva un quadre competitiu on, si més no, érem un dels favorits.

A la ronda 1 vam empatar amb la Barceloneta (encara no havíem calentat) i despres del Bye a la segona ronda vem gaudir d'una ratxa de 4 victories (incloent 4-0 a Sabadell i 4-0 al Tres Peons). A la setena ronda primera derrota de l'equip contra el Foment 'A', amb la primera punxada de l'Einar i Èric. Després d'aquí, vam haver de mantenir un frec a frec amb l' Ideal Boi (barreja entre Ideal Clave i Sant Boi [més encertat hagués estat Sant Clavé]) amb els qui vam empatar. Tot i això, guanyar els darrers matchs de forma contundent ens va fer valer una ajustada victòria (només amb 1.5 punts d'avantatge) sobre el perseguidor.
L'Einar va ser pichichi del equip amb 10/11 , Èric 9.5/11, en Sergi i en David van guanyar moltes partides decissives .

Després pica-pica per celebrar la victòria amb la resta d'equips.

Agraïr també la presència de la Yolanda que ens va donar suport a les darreres partides del campionat.
Classificació final:
1. Sant Andreu 36 punts.
2. Ideal Boi 34,5 punts.
3. Callejeros 29,5 punts.
4. Barceloneta 27,5 punts.
5. Foment Martinenc A 27,5 punts.
6. SCC Sabadell 26 punts.
7. Tres Peons 24,5 punts.
8. Peona i Peó 23 punts.
9. Foment Martinenc B 17,5 punts.
10. Foment Martinenc C 11 punts.
11. Vilobí 7 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada