diumenge, 14 d’abril del 2013

2013 - Catalunya per equips Ronda 11 - El A salvat i el B a la final


Dissabte es disputà la darrera ronda del per equips, contra el Sant Josep ...  Es va perdre per la mínima,  5.5 – 4.5, per taulells victòries de Anguera i Ferran; Taules de Arian, Eric, Castelltort, Joaquim i David, i derrotes de Karen, Bautista i Pedro.
Però no importa, doncs l’objectiu de la temporada s’ha aconseguit, i el primer equip manté la Superdificil Divisió d’Honor. Res fàcil, i cal felicitar a tots els jugadors que hi ha contribuït a aquest èxit – Sou els millors !!!


Però aquí no acaba el tema, doncs diumenge s’ha disputat la semifinal pel Campionat de Catalunya de Segona Divisió, amb la participicació del Segon equip, que ha jugat contra el Sant Feliu. S’ha vençut per la mínima, però s’ha vençut, a tot un Sant Feliu, que fa poquets anys era rival del nostre primer equip !!!
La Victoria ha tingut ademes mèrit doncs en 9 dels 10 taulells hi ha una ventatja d’Elo superior al Sant Feliu, en molts casos de més de 100 punts. Per Taulells Victòries de Joaquim, Nico, Felix, Choco i Yolanda; taules de Oriol Delisau, i derrotes de Dani, Miquel, Aitor, i Liarte.

La propera setmana ens espera la final ... contra la Colmena, veurem si juguem a Casa o a Santa Coloma de Gramenet, en funció del sorteig de la Once. Felicitats també mereixen els jugadors d’aquest segon equip, que té un mix de joventut i veterania, que el fan temible !!!  La victòria d’avui ja es un gran èxit, a veure si segueix la ratxa i la propera setmana s’aconsegueix el Campionat de Catalunya de Segona Div. – fita difícil !!!

Tenim les fotos que m’ha enviat l’Eudald – moltes gràcies Eudald.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada