dissabte, 30 de novembre del 2013

Torneig Festa Major 2013 SUB12

TORNEIG FESTA MAJOR 2013 SUB12

Dissabte dia 30, diada de Sant Andreu, a la seu del Casal Catòlic de Sant Andreu es va celebrar el ja tradicional Campionat Infantil Sub12 amb un total de 30 participants.

Hi havia representació de molts col.legis de Sant Andreu: Mestre Gibert, Jesus Maria Josep, Ignasi Iglesies, Laia, La Maquinista, Can Fabra, El Sagrer i en especial Eulàlia Bota amb una gran representació d’alumnes….així com d’altres barriades properes  com  Splai i Santa Teresa.

El campionat es va fer a 6 rondes començant a les 10h i finalitzant a les 13.15h. Tot i que hi havia nens molt petits, van saber competir de manera molt admirable i desde la organització volem agrair el seu comportament i esportivitat….doncs avui dia no és gens fácil mantenir concentrats a nens tant jovenets durant tantes hores.

Pel que fa al Campionat, val a dir que els candidats a podi eren els més grans doncs , entre d’altres coses, son els qui porten més anys  venint a les classes que fem al Casal. En aquest grup cal afegir el Jan Travesset que, tot i la seva juventut, també duu uns quants anys al Club.

Les Classificacions :Les places de podi foren per:

Campió: Jan Travesset (Santa Teresa)
Sotscampió: Anna Travesset (Santa Teresa)
3er. Class. Arnau Gómez (Ignasi Iglesias)

Millor sub9:  Víctor Torres (Splai)
Millor sub8:  Santiago Martínez (Splai)
Millor sub7: Daniel Escuer (Laia)
Val a dir que el campionat  va estar molt renyit i , fins i tot, en Pau Rubio (4r. class. i  actual Campió Social) va tenir les seves opcions  doncs tenia la partida guanyada davant en Jan.
D’altra banda, cal destacar el progrés de determinats joves. Només cal comparar aquesta classificació amb la de l’any passat.

Desde la Comissió d’Escacs Base volem agrair a tots els joves, pares, monitors  i a l’Ajuntament el suport rebut en aquesta Diada. La cloenda va comptar amb la presència del President Félix Romero i del tant esperat pica-pica per part dels joves i no tant joves.

Quina alegria veure la Secció totalmente plena !!
Ens tornarem a retrobar al maig-juny i esperem poder superar els 30 inscrits !!

Comissió Escacs Base

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada