dilluns, 30 de desembre del 2013

Torneig Femeni Dona i Escacs 28 i 29 Desembre

Crònica del torneig - per Felix Romero.

 “Els dies 28 i 29 de desembre hem fet les jornades “DONA I ESCACS”, projecte que va néixer amb el suport de l’INSTITUT BARCELONA ESPORTS. Finalment, no ha estat possible el torneig de federades. Quatre dies abans la inscripció era de 7 jugadores. Però, dues baixes d’última hora van deixar el nombre d’inscrites en 5 i, lògicament, no era recomanable fer-ho. Esperem que en una altra ocasió sigui possible. Però, això ens ha permès dedicar tota la nostra dedicació al grup de no federades, un grup de 18 des de la categoria infantil fins a les “veteranes”, passant per totes les edats. Aquest número d’inscrites, creiem que ha estat un bon èxit que ens anima a repetir iniciatives semblants.

            Dissabte van fer una sessió d’entrenament a càrrec dels monitors Daniel Travesset i Ferran. Es van fer grups d’acord amb el coneixement inicial de cada una d’elles. Penseu que més d’una només coneixia el moviment de les peces. I sembla que les classes van ser aprofitades, doncs l’endemà, en el torneig no hi va haver cap que no puntuès. Les classes de dissabte van cloure amb un dinar que va ser molt satisfactori per tots i totes les presents.

            I diumenge, teníem el torneig. Des d’un quart d’onze fins poc més de l’una, i amb l’arbitratge del Joan Casals, les divuit van lluitar d’allò més per quedar el més amunt possible a la classificació final. Finalment, la guanyadora (i segona més jove de les participants) va ser l’Anna Travesset. Segona i tercera van ser respectivament, la Merche Sanjoaquín i la Mònica Pèrez. Van tenir trofeus per la “millor mare”, en aquest cas, la Neus Garcia, per la millor àvia, Màxima Pèrez i per la millor jugadora infantil Junia Taltavull . Un aperitiu final va servir per comentar el cap de setmana escaquístic.

            Gràcies a totes per la vostra simpatia i col.laboració. Però, no vull cloure la crònica sense fer esment a la participant de més edat, la Sra Carmen Aguilar, que va aprofitar que passava uns dies amb la seva família per ser amb nosaltres (i donar bona mostra del seu talent amb el control del rellotge, quan el temps és limitat i cal ser àgil) i de la Merche Sanjoaquín, que ens va fer el cartell amb tota la paciència del món, i que ahir va jugar malgrat els problemes físics que arrossega i dels que esperem es recuperi ben aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada