dilluns, 15 de juny del 2015

Fi de temporada 2015

El passat dissabte 13 de Juny es fa celebrar la tradicional Diada del club amb el torneig de ràpides i el posterior sopar de cloenda.
Aquest any la diada va començar d´hora ja que a les 11.00 del mati ens vàrem reunir uns quants socis per fer un torneig de tennis taula que va comptar amb la participació de 10 jugadors i que va acabar guanyant en Joaquim Travesset Ribera amb una disputada final contra en Pere Gimo. Després de rentar-nos una mica vàrem anar a celebrar-ho a la Marisqueria Galió de Sant Andreu amb no massa èxit degut a la poca simpatia dels propietaris i al preu/timó que ens van cobrar. El millor del restaurant va ser que als postres es van afegir el President Felix, i al nou Mestre Català Ferran, al que li vàrem donar la merescuda placa que acredita el títol aconseguit.

A les 17.30 de la tarda va començar el torneig de ràpides que podem dir sense dubte va estar el mes fort mai jugat al club amb la participació de tots els titulats internacionals, excepte del Mestre Arian, que tenia partida al Foment, però que després de guanyar (al final ha guanyat el torneig) va venir ràpidament al club al sopar.

Com érem 19 jugadors vàrem decidir fer una lliga a 19 rondes que al final va ser una mica llarga, però amb el nivell que havia pagava la pena.

De seguida, els mestres van fer valer els seus coneixements i en Eric va fer un excel·lent torneig, perdent nomes una partida (amb el Dani Travesset) i guanyant indiscutiblement el torneig. En segon lloc va quedar en Karen, fent un torneig molt regular i en tercer lloc el nostre gran fitxatge del any Arash, Benvingut!!.

La resta dels resultats la podeu veure a la fulla excel adjunta.

EL sopar va començar tard, però va estar força animat amb els típics grupets: joves, matrimonis, nucleo “duro”, i “viejas glorias”.

Coses a remarcar:

1. La entrega de la segona placa de metre català, aquesta vegada al Oriol Delisau, que ha passat de promesa a realitat
2. Fofucho a Jan Travesset pel reconeixement del Subcampionat de Catalunya sub10
3. Premi Regularitat: Einar Castellano, Nico García i Fèlix Romero.
4. Premi Eficàcia:  Arash Akbarinia i Èric Domínguez
5. La durada dels parlaments, que aquesta vegada va ser acceptable!

Cap a les 00.30 vàrem donar per acabada la festa desitja nos unes bones vacances i preparats pels nous reptes per la propera temporada quedant pel setembre per fer la junta general.

Joan Camacho

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada