dilluns, 13 de juliol del 2015

Campionat d'Espanya SUB-10 - 2015

Després d’uns anys sense representació  casalenca en els Campionats d’Espanya d’Edats, enguany ha estat Jan Travesset qui ha pres part després d’haver-se guanyat la plaça al quedar Subcampió de Catalunya.

El diumenge 28 de juny, després d’un viatge de prop 9 hores, arribem a  Salobreña (Granada).  L’Hotel és el Best Western ubicat en un entorn privilegiat. Ens hi estarem fins dissabte 4 de juliol.


Era la primera experiència en un Campionat estatal i , per tant, l’objectiu era senzill: fer bones partides i passar-ho bé. El torneig constava de 9 rondes amb jornades de doble ronda dilluns-dimecres-divendres. Tot i així, hi havia prou temps per airejar-se i dedicar el temps a altres activitats més dinàmiques.

El Jan partia amb el ranking nº 39 de 130 jugadores.  Per tant, teniem clar que aquest torneig no tenia res a veure amb la Final de Catalunya on partia amb el ranking nº 1.  

Va començar el torneig prou bé amb 3 de 4. Tot i així el nivell de joc estava per sota del seu nivell. La inexperiència en aquest tipus de torneig es feia notar. Les següents rondes no van ser gaire bones i arriba amb 4 de 7.
Per intentar acabar entre els 20 primers calia fer 6 de 9 i , per tant, calia guanyar les dues darreres partides. El primer pas el va fer i es va situar amb 5 de 8.
La darrera partida jugava amb blanques amb el ranking 16.
Després d’una partida espectacular i jugada a un molt bon nivell amb un atac fortíssim al flanc de rei, se li escapa una jugada d’obstrucció que obligava al rival a entregar la dama i per tant haver d’inclinar el rei. Lamentablement, no va veure aquesta jugada i tot i estar amb peça de més va acabar perdent la partida. Finalment, 5 punts de 9 situant-se en el 52è. lloc .

Una molt bona experiència amb una molt bona convivència entre tota l’expedició catalana amb monitors, pares i joves fent pinya.
El Jan s’ho ha passat de conya i si fos per ell, cada any aniriem a Salobreña !!

Agrair a Dani Leiro (entrenador) i Jordi (delegat)  la tasca feta  en tots aquests dies i felicitar a tots els joves pel seu esperit competitiu.

El millor català classificat ha estat Arnau Castillo amb 6 de 9 en el 22è lloc.
Potser no hem assolit els objectius que ens haviem marcat . Està clar que hi ha comunitats molt millor preparades.
Potser cal fer-hi una pensada i , entre tots (Federació-monitor i pares) veure com podem millorar i anar millor preparats a les Finals estatals. 

Cal felicitar al Campió Lin Yingrui (Canaries). Ha fet 9  de 9 i ha demostrat estar a un nivel superior a la resta. Les altres places de podi han estat pel gallec Rubén Fernández i el navarrès Manex Reguillaga.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada