dijous, 27 d’agost del 2015

XXV Torneig Internacional La Pobla de Lillet - 2015

De l’1 al 9 d’agost s’ha jugat el XXV Torneig Internacional de La Pobla de Lillet.
Enguany, quatre jugadors del Club hi hem pres part.
Karen, com era d’esperar, no ha faltat a la cita. Com ja sabeu molts de vosaltres, és un jugador molt estimat a La Pobla. En Dani, l’Anna i el Jan Travesset vam decidir jugar-hi al pensar que podia ser un bon substitut de Benasc. Per tant, ens estrenavem en aquest torneig i la veritat és que han estat unes vacances fantàstiques.

El torneig és molt cassolà però els organitzadors i els veïns del poble en general li posen molta il.lusió per tal que els jugadors ens sentim com a casa.  I la veritat és que ho aconsegueixen.

Està dividit en dos grups A i B amb una cinquentana de participants a cada grup.
Per tant, un torneig ideal per anar amb joves sub14  doncs en el grup B tenen les seves opcions en cada partida.

Pel que fa al torneig, Karen partia amb el ranking nº1 . De tots els titul.lats internacionals ha estat el més lluitador.  En cada partida si ha deixat la pell però aquesta vegada li ha mancat una mica de sort i  s’ha deixat escapar punts de manera lamentable.
Tot i així, ha quedat 3r. a només mig punts del Campió amb 6.5 de 9 .

La meva actuació ha estat dins el que s’esparava per ranking. Partia amb el nº 11 i he quedat 12è.  Però , personalmente, estic prou satisfet del nivell mostrat. Finalment, 5.5 de 9 amb dues derrotes davant el MI Joan Mellado i el MK Joan Bosco Prats en dos errors incomprensibles en els aclaparaments de temps.

En Jan ha estat la revelación del grup B. Ha estat molt lluitador en totes les partides i ha acabat el torneig imbatut amb 6 punts. Una actuació molt digne tenint en compte que només te 10 anys. En moltes partides ha estat apurat de rellotge i ha sabut jugar prou bé en els aclaparament amb rivals de 2000 ELO.  Partia amb el ranking 11 i ha quedat 6è.
L’Enhorabona !! Si hagués jugat a aquest nivell al d’Espanya….

L’Anna , finalment, va decidir jugar !! (je, je) Ja sabeu que el seu interès pels escacs no és el del Jan …així doncs va fer “un esforç”  i va decidir participar. Finalment , ha fet 3 puntets que podien haver estat més si en algunes partides hagués estat més  atenta a les deixades de peces dels rivals !!  Si tingués una mica més d’interés ho faria prou bé…

Val a dir que paral.lelament es van fer unes simultànies a carrec d’en Karen i només tres jugadors van poder puntuar…totes noies !! (je,je)
A més es va fer la habitual partida d’Escacs Vivent on molts veïns hi prenen part.
És realment espectacular.

Però no tot és escacs a La Pobla. Si van triar aquest destí és perquè soc un enamorat del berguedà. Te racons meravellosos. Per tant, al matí sempre feiem una sortida i sempre acompanyats per altres famílies escaquistes. A la tarda la partideta…i  a la nit al pub d’en Chuli. Un pub familiar on tothom hi te cabuda… grans i petits !!
Us adjunto algunes fotos per tal que veieu l’ambient molt familiar d’aquest torneig.
No vull acabar sense donar les gràcies a l’Alvaro i la Montse de El Castell , (l’allotjament rural on hem estat de meravella)  i a tots els companys de l’allotjament que ens han fet l’estada molt agradable.

Així doncs, com us podeu imaginar, esperem repetir l’any vinent !!






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada