dijous, 1 d’octubre del 2015

II Trobada Dona i Escacs. Crònica

Aquest dissabte 19 de Setembre de 2015 es va organitzar,  al nostre local , la II Trobada Dona i Escacs. Al final de l'article podeu consultar les classificacions.

A  2/4 de 10 ja estàvem en marxa , amb els últims preparatius. El dia abans ja havíem col·locat taules i cadires, rellotges i peces. Ara calia preparar l'arribada de les jugadores .

Estaven convocades per començar a les 10, i encara havíem de cobrar, confirmar les altes i les baixes d'últim moment i fer els primers encreuaments per iniciar la competició.

Quin batibull de gent, 36 jugadores en dos grups; 26 en el grup de federades i 10 en el de no federades. I si hi afegim el nombrós grup d'acompanyants i simpatitzants, a estones superaven les 70 persones en el nostre local.

Finalment, però, arrenquem a  2/4 de 11. Quin ambient! D’edats molt variades, tres generacions d'escaquistes i amb diferents graus de coneixements; però totes amb molta afició i ganes de lluitar per la victòria.  La demora es va produir per evitar ser senars en els dos grups. Gràcies a la joveneta Laura Toquero (Llinars) de només 7 anys, qui va acceptar passar del grup B al A, vam poder ser parells en els dos grups. A més va fer 4 de 8, un 50% dels punts !! Tot un èxit per una nena tan jove. Enhorabona i molt agraïts per la teva gran predisposició !!

A la sala TACA el grup de no federades, n'eren 10, competint en una lligueta de 9 rondes. Durant el matí en varen fer 6. Quina competitivitat, totes les partides amb molta lluita i amb molta  esportivitat.

Al grup de federades competien 26 jugadores, en un suís de 8 rondes, dins de la sala de la nostra secció. Durant el mati es varen fer 5 rondes.

Ja passades les dues del migdia, els dos grups fem una aturada  per a descansar i. tots junts , fem cap al dinar de germanor (inclòs en la inscripció). Tots junts pel carrer, cap a la plaça de les Palmeres, on ens tenien el dinar preparat. Els mes famolencs a bon pas, i la resta mes tranquils (en aquest grup va resultar que hi havia les guanyadores dels dos grups).

Del dinar només vaig sentir-ne elogis per la seva qualitat, i per la gran quantitat de menjar, que deien que a la tornada les podia fer dormitar .

Tot i així, a la tornada, ja passades les quatre de la tarda, no vaig veure defallir ningú. La competició va reprendre la marxa als dos grups, tres rondes,  amb bon ritme fins al final.

Un cop acabada la competició, es va fer el lliurament de premis (al Final de l'article podeu consultar les classificacions finals) oferint un petit obsequi a totes les jugadores .

Ah, me n'oblidava ,( com ja es costum al Sant Andreu)  vam acabar amb un pica-pica  per a tothom .

Només em queda donar les gràcies a l'àrbitre per la seva professionalitat, a totes les jugadores i a tota l’organització que ho ha fet possible .

Comptem amb tots vosaltres  i desitgem que pugueu assistir en el futur, a altres esdeveniments que organitzem i convoquem .

                        Ja ho podeu anotar a la agenda:

                  Setembre 2016           III Trobada dona i escacs


Quan s’acostin les dates, en  aquesta mateixa pàgina, en trobareu la informació. Us esperem.

Aquí teniu un petit recull de fotos fetes per la Lourdes Porta a qui agraïm molt la seva aportació.












Laura Toquero. Gran actuació en el grup de Federades. 4 de 8.

Maite Bovet. Tercera classificada. Grup No Federades

Merche Sanjoaquín. Tercera classificada empatada amb Maite Bovet

Mireia Ramón. Sotscampiona. Grup No Federades

Adriana Gutiérrez. Campiona del grup No Federades. 

Tercera classificada. Laura Martín 

Sotscampiona. Diana López.
                                      
 Campiona. Carla Marín

Les dues campiones!!



* A la crònica hem posat  un petit recull de fotos. Per a veure-les totes feu clic aquí

* Per a més detalls sobre el torneig podeu visitar el següent enllaç:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada