dimecres, 31 de maig del 2017

Campionat de Catalunya de Veterans 2017. Un nou podi de Joan Bautista

Del 20 al 28 de maig , a Visa-Seca, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Veterans amb una participación de 39 jugadors. En Jaume Anguera (ranking 11)  i Joan Bautista (ranking 1)  han estat els nostres representants.

El sistema de competició ha estat un suís a 9 rondes.

En Jaume va començar força bé el Campionat amb 4 de 5 punts (només perdent amb el que seria finalment el Campió Juan Domínguez). Però en un suís, les darreres rondes son molt importants i, malauradament, no va aconseguir cap victoria en les darreres quatre partides (una derrota i tres taules). Finalment, ha fet un total de 5,5 punts i gràcies al seu bon desempat ha pogut assolir el  8è lloc. Una llàstima doncs només va quedar a un punt del Campió. 

En Joan per motius personals va decidir fer un torneig a vuit rondes i es va demanar un “bye” la primera ronda. Portava molt de temps sense jugar (només  quatre rondes a la Lliga Catalana) i , més que la classificació en sí … volia  veure quines sensacions tenia al tornar a competir. I sembla ser que han estat prou bones ! Cinc victòries i tres taules (cap derrota) l.han permés quedar en 3a. posició empatat a 6,5 punts amb el Campió. Molt bones les dues darreres victòries davant Fermín Tejero i Juan Domínguez. També , força interessant la partida que va jugar amb Jaume Anguera. Unes taules força lluitades.   Llàstima però d’haver jugat una ronda menys. Qui sap si hagués pogut assolir  fites més altes. 

Les places de podi van ser:

1r. Juan Domínguez (Jake)  6,5 punts
2n. Josep Fernández (Aragonés) 6,5 punts
3r. Joan Bautista (Sant Andreu) 6,5 punts

A tots ells la nostra enhorabona per èxits assolits.
D’altra banda, també hi havia un trofeu pel millor equip. S’agafava les dos millors puntuacions de cada club.
Gràcies al bon paper d’en Jaume i Joan aquest trofeu entrarà any més a les nostres vitrines!
Felicitats a tots dos i la nostra més sincera enhorabona doncs, tot i que ja sou dels més “veterans-veterans” de la competició, encara seguiu donant molta guerra als més “jovenets” i això és motiu d’orgull per tots els socis del nostre club.

Aquí teniu unes fotos i les partides del campionat:

Joan Bautista i Jaume Anguera 


En Joan Bautista a la dreta de la imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada