divendres, 23 de març del 2018

Lliga Catalana 2018. Ronda 9

SANT ANDREU 4.5-5.5 COLON SABADELL CHESSY

Derrota per la mínima contra el candidat al títol. Va ser una matx molt igualat contra un rival molt més dur en elo que va estar molt a prop de quedar en empat però que finalment es va perdre. Molt bona lluita dels nostres! Per taulers, victòries d’Uri, i Nico; taules de Karen, Miguel, Arash, Kike i Subirats; derrotes d’Eric, Pueyo i Joaquim Travesset.

SANT ANDREU B 4-6 PEONA I PEÓ B

Derrota d’un B que va acusar les baixes del A i el reforçament del C. Tot i això, podem dir que som campions de grup! Per tauler, victòries de Kim Travesset i Pedro; taules de Dani, Anguera, Camacho i Sosa; derrotes de Thomas, Simon, Sala i Salva.
PEONA I PEÓ C 4.5-5.5 SANT ANDREU C

Important victòria del C que sembla que assegura la permanència un any més a preferent. El matí començava molt bé amb victòries d’Olivier, Edgar i Liarte. Després Choco i Franzoni van fer taules i Arnau guanyava. Anàvem 1-5 i semblava que en les quatre partides que quedaven el mig punt de la victòria es podria treure fàcilment. Però va costar. Picatoste i Néstor perdien i començaven els nervis. Però Jan va demanar taules en una posició igualada amb molt més temps al rellotge i les van acceptar. Una vegada el matx estava guanyat, Fèlix va arriscar i va perdre. Per tant, victòria per la mínima i permanència aconseguida.

CONGRÈS E 2-2 SANT ANDREU F

Únic matx del F d’aquesta temporada que no compta com victòria. Per tant, gran temporada del F que puja a Segona provincial! Per taulers, victòria de Feli; taules de Jordi Pons i Saul; derrota de Josep Clavé

Classificacions i partides:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada