divendres, 14 de desembre del 2018

Torneig Infantil de Festa Major 2018

El passat dissabte 1 de desembre es van reunir al casal 59 nens i nens per disputar el tradicional torneig infantil de Festa Major del nostre club. Va ser un èxit de participació i vam aconseguir reunir nens del nostre club i de 4 col·legis més del barri (Eulàlia Bota, JMJ, Sant Lluís i Antaviana).

En el grup dels més petits (S10) van jugar 37 participants. El campió en solitari amb 5 punts de 5 possibles va ser Adrián Martínez (Eulàlia Bota) i el van acompanyar al podi Marc Peiró (Sant Andreu) i Jordi Vidal (Sant Andreu) amb 4 punts ambdós.

En el grup dels S14 van jugar 22 participants. El campió en solitari va ser Jan Travesset (Sant Andreu) amb 6 punts de 6 possibles. La resta del podi va estar format per Edgar Roca (Sant Andreu) i Josep Navajas (Sant Andreu) amb 4.5 punts ambdós.

Finalment, com cada any, vam fer l'entrega de premis al teatre. Tots els nens van recollir un petit obsequi i alguns es van emportar unes entrades per sorteig per veure els pastorets al casal. Per acabar el matí vam fer un pica-pica amb tots els participants i acompanyants.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada