divendres, 8 de febrer del 2019

Lliga Catalana 2019. Ronda 3

El cap de setmana no va començar gens bé. El primer equip va tenir una derrota molt contundent davant el Foment Martinenc per 2,5 a 7,5. Res a dir. El Foment va ser superior
desde l’inici del matx i només cal felicitar-lo. Algunes de les partides es van posar lletges a mitja tarda i el resultat es va confirmar. Ara només cal mirar endavant i intentar entre tots de millorar els resultats. Propera sortida Girona. A veure si traiem un resultat positiu.

Molt bo el resultat de l’equip B amb els amics del districte del Congrés. Victòria molt treballada per 4,5 a 5,5. Aquesta victòria ens dona una tranqui.litat per afrontar la resta de la competició. Ens situem líders amb 3 de 3 i el nostre objectiu cada vegada és més aprop. El proper diumenge rebrem la visita del Catalònia.

Gran resultat del nostre equip C davant el líder del grup, l’Aragonés. Aquests equip ha hagut d’afrontar dos contra-temps al tenir dues baixes de darrera hora. Vull donar les gràcies a Quim Conesa i Saúl que s’han posat a disposició del club el mateix dissabte i a més han defensat els taulers de manera més que digne. Cal destacar la gran lluita de Choco que amb 4,5 a 4,5 i amb negres amb un rival superior ha pogut arrancar unes taules que ens fan sumar mig punt molt valuós.

El nostre equip D descansava i l’equip E jugava contra l’Espiga de les Corts. Vam decidir no
reforçar l’equip i donar confiança als habituals de l’equip E on, bàsicament, és un equip composat per joves. Doncs bé, l’equip ha estat a un bon nivell i capitanejat per Joaquín Navajas han portat el punt sencer cap a Sant Andreu al guanyar per 2,5 a 3,5. Enhorabona a tot l’equip i, en especial, als joves.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No puc acabar aquesta crònica sense destacar una fita molt important.
Avui diumenge a les 18h s’ha celebrat l’acte central del centenari. El President Eloi Puigdollers ha donat les gràcies a tots i, en especial, a les autoritats on destacava la presència de la Consellera de Presidència i Portaveu del Govern de la Generalitat Elsa Artadi. Com a representació de la Federació Catalana d’Escacs ha vingut Teresa Muñoz.

L’acte central ha estat molt emotiu sobretot per les persones que tenim un arrelament especial per la nostra institució. La presentadora ha estat Lourdes Fernández ( dona de Joan Casals i antiga jugadora de la nostra secció). Felicitats Lourdes per la teva interpretació. Jugar en un Nou Camp a petar i treure molt bona nota no és gens fàcil. La “iaia Lourdes” ha fet un recorregut per la història del Casal destacant les seccions (actuals i passades) com si fos un conte explicat a la seva néta. Tot això amanitzat amb música del grup Safolk així com balls dels nostres companys de Secció de l’Esbart i la Lírica.

Vull agrair a tots els implicats en aquest acte. De segur que ha estat una feinada de por però hem deixat el Casal al lloc que es mereix. Felicitar a Marc Calvo el guionista de l’acte (membre de la Lírica de Sant Andreu) i antic membre de la secció d’Escacs.

Per acabar hem fet un pica-pica al cafè on hem pogut parlar amb les autoritats i companys de  l’entitat. Tant Elsa Artadi com Teresa Muñoz ens han confirmat que han estat molt còmodes i s’ho han passat molt bé. Desde aquí aprofito per agrair la seva presència.

Tant de bo que es torni a repetir doncs ho recomano a tots els socis de la Secció d’Escacs.
Només entenent i valorant el que fan la resta de seccions i fent pinya podem fer un Casal més gran! PER MOLTS ANYS !!


 Joaquim Travesset, la Consellera Elsa Artadi, Dani Travesset i Joan Casals


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada