diumenge, 20 de febrer del 2022

Lliga Catalana 2022. 4a Ronda

Quarta ronda ja a la lliga i podem dir que ha estat força positiva.
El primer equip ha patit de valent per endur-se el matx contra l'Andorra per 6 a 4. Ha estat un matx molt estrany. L'Andorra ha vingut amb baixes importants. Nosaltres anàvem amb el millor equip que hem presentat ara amb Kike q s'entrenava i Uri i Jan que els recuperàvem. El matx ha començat molt bé. Antoni ha fet una miniatura i tot semblava ben encarat. Però amb 4.5 a favor Casas perd per temps després d'una molt bona partida i Jan segueix en una posició perdedora. Karen tot i intentar-ho fa taules i a la partida del Jan el rival comença a calcular com si no hi hagués un demà i perd per temps. Punt important i la setmana vinent matx vital a Terrassa per lligar la permanència.
Pel contrari el segon equip no ha patit gens ni mica i ha guanyat a domicili a l'Arenys de Munt per 1 a 7. Resultat previsible a priori per la superioritat teòrica segons l'Elo tot i que les partides s'han de jugar.
Doble matx a casa del tercer i quart equip davant el Cadena A i Cadena B i doble empat. 3 a 3 al Sant Andreu B- Cadena A i 2 a 2 al Sant Andreu D - Cadena B.
A hores d'ara tenim els quatre equips molt ben situats a les classificacions. El primer i tercer equip ocupen momentàniament el segon lloc i el B i D el tercer.
La propera jornada hem de garantir la permanència de tots quatre i a partir d'aquí ja veurem fins on arribem.

Tot seguit podeu veure les partides del primer equip fent clic al següent enllaç:

Sant Andreu. Lliga Catalana 2022. Ronda 4

Classificacions:






Els equips de l'Andorra i Sant Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada