dissabte, 22 de desembre del 2012

Social de ràpides de Nadal - 2012

El passat dissabte 22 de desembre es va celebrar el tradicional torneig de Nadal al club amb la participació de 18 jugadors amb moltes ganes de fer patir als “clàssics” de aquest torneig.

El cap de serie i favorit pel torneig, Einar  va fer un bon torneig i en guanyar a la primera ronda a un dels altres favorits ( Camacho) semblava que seria un passeig per ell, pero en perdre amb Sergi Subirats a la 4 ronda i acabar amb enroc curt (0-0) a mans dels joves (miquel Sierra i Nico) es va haver de conformar amb la cuarta possició.

El segon per llista era el nou fitxatge del club, en Sergi Subirats que va fer un torneig impecable nomes perdent amb el Ferrar (que no es va enterar, que quan un nou fitxatge juga el primer torneig al club,se li ha de deixar guanyar totes les partides, per que es motivi i es pensi que es un crack. Ferran ja ho saps per la propera). Quedant primer amb 7 punts a punt i mig del segon.

El tercer cap de serie era en Ferran que va fer un bon torneig guanyant al campió i nomes perdent amb dos consagrats jugadors de ràpides (Einar i Camacho). Quedant segon amb 5 punts i mig.

El quart cap de serie era en Dani que al perdre la primera amb el Nestor va quedar una mica enrederit , fent desprès una bona remuntada per perdre despres dues seguides amb els primers caps de sèrie i queda relegat amb 5 punts a la 5na posició.

El cinqué cap de serie era en Miquel sierra que va fer un bon  campionat quedant amb tercera posició amb 5 punts juntament amb Einar, Dani, Nico i Camacho,
però el seu millor desempata el va portar al podi.

Destacar per la part mitja-baixa les actuacions per sobre del seu rànquing dels joves Nico y Sergi Liarte (com sempre). El nostre president que no acaba de agafar el ritme de ràpides i nomes va poder fer 3 puntets i en Salva i Jordi amb actuació molt correcte i millorant dia a dia.

Senyalar tambe la asistencia de Joan Sala que es va veure que encara que a ràpides esta un pelet fluix, encara te la tècnica de anys enrera. I Pedro, Trave i Oriol que van tenir una discreta actuació, senyalar que aquest últim (Oriol) va perdre la darrera partida amb un tal Camacho que li va cruspir el rei sense misericòrdia en un finalet bastant inferior, i no es va enfadar del punt perdut!!!!. Aixo diu molt del esperit de aquest torneig nadalenc on va regnar la germanor.  

Bon any 2013 i us esperem a tots en els propers tornejos del club!!!


Joan Camacho Liesa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada