dissabte, 7 de juny del 2014

Torneig Social Infantil 2014 Sub 14

TORNEIG SOCIAL INFANTIL 2014
SUB14

Dissabte dia 7,  a la seu del Casal Catòlic de Sant Andreu es va celebrar el ja tradicional Social Infantil Sub14 amb un total de 40 participants. Record absolut de participació !!

Podien prendre-hi part tots els alumnes de l’Escola del Casal així com aquelles escoles associades a l’entitat.

Hi havia representació de molts col.legis de Sant Andreu: Mestre Gibert,  Ignasi Iglesias, Safa , Laia,     La Maquinista, Can Fabra, El Sagrer, Mare de Deu dels Àngels i en especial Eulàlia Bota amb una gran representació d’alumnes….així com d’altres barriades properes  com   Valldemosa, Pompeu Fabra, Splai,  Santa Teresa i altres, no tant properes, com Escola Pia i La Salle Gràcia.

El campionat es va fer a 5 rondes començant a les 10h i finalitzant a les 12.45h.

Cal felicitar a tots els joves participants doncs tota la jornada es va desenvolupar de manera molt esportiva i, en especial, als més jovenets que amb tant sols 6 anys van aguantar força bé les 2h30’ de competició. A més, cal descatar que cap nen es va quedar sense puntuar.

Pel que fa al Campionat, vam utilitzar el Sistema Suís ordenat per ordre d’ELO doncs teniem a 7 jugadors amb ELO català. En principi, doncs, eren aquests jugadors els favorits pel podi: Jan, Artur, Júnia, Saúl, Anna, Arnau Gómez i un Sub8 com en Daniel Escuer que venia de fer un molt bon campionat de Barcelona. A més d’altres joves sense ELO però amb uns quants anys al Club i per tant, amb més experiència com Pau, Néstor, etc.

A la resta els hi vam assignar un ELO en funció del curs: 1200 pels  joves de 1r,  1300 pels de 2n…i així fins a 1700 pels de 6è i superiors.

Finalment, i després d’una bona lluita per part de tots els joves, les places de podi foren per:

Campió: Anna Travesset (Santa Teresa)    5 punts
Sotscampió: Artur  Taltavull (Pompeu Fabra)  4,5 punts
3er. Class. Alejandro Romero (Eulàlia Bota)  4 punts
5è. Class. Alejandro García (Valdemosa)  4 punts

A més hi havia uns premis especials per trams d’edats i millor noia

Millor Noia:  Joana Pujades (Eulàlia Bota)  3 punts

Millor sub10:  Álvaro Pérez (Eulàlia Bota)  4 punts
2n Millor sub10: Jan Travesset (Santa Teresa) 3,5 punts

Millor sub8: Arián Mohammadian (Escola Pia) 2,5 punts
2n. Millor sub8: David Blanco (Eulàlia Bota )   2,5 punts

Val a dir que el campionat  va estar molt renyit i fins la darrera ronda en Jan, Artur, Anna i Arnau van tenir opcions a endur-se el Campionat. Finalment, va ser una noia ( enguany han participat sis !! ) l’Anna Travesset qui es va proclamar Campiona !! Enhorabona Anna.
  
Desde la Comissió d’Escacs Base volem agrair a tots els joves, pares i monitors (Ferran, Sergi Liarte, Sergi Subirats i Rodrigo Ramal )  el suport  rebut durant tot l’any i, en especial, en aquesta diada que posa fi a les classes d’aquesta temporada.

La cloenda va comptar amb la presència del nostre President Félix Romero i del tant esperat pica-pica per part dels joves i no tant joves. Tots els participants van ser obsequiats amb una medalla.

No vull acabar aquesta crònica sense remarcar la novetat d’aquesta edició: el I Campionat de Pares.
Podien participar tots els pares i mares sempre i quan no fossin federats. En total vam tenir 7 participants.
No està malamente per ser la 1ª. Edició. Esperem també anar augmentant el nombre de participants en aquest torneig i per què no…d’alguna mare !

El podi fou per:

Campió: Josep Clavé  amb 6 punts
Subcampió: Artur Taltavull  amb 5 punts
3r. class.: Ricard Domingo amb  4 punts

Esperem que aquest any hagi estat profitòs per tots vosaltres.
Desde el Casal , hem posat molta il.lusió per organitzar les classes i , després d’un petit descans merescut per tots, esperem amb moltes ganes poder començar les classes a mitjan de setembre.
La propera temporada ens esperen reptes molt més importants per tots plegats. Tant de bo, el proper juny ens poguem sentir encara més orgullosos del que ens sentim en aquests moments.


Que passeu un molt bon estiu !

Dani Travesset











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada