dissabte, 29 de novembre del 2014

Torneig festa major Infantil

Dissabte dia 29 de novembre,  a la seu del Casal Catòlic de Sant Andreu es va celebrar el ja tradicional Torneig de Festa Major Sub14, amb un total de 50 participants. Un nou rècord absolut de participació superant en 10 jugadors l’assistència de l’any passat !!

Podien prendre-hi part tots els alumnes de l’Escola del Casal així com d’aquelles escoles associades a l’entitat.

Com cada any, hi havia representació de molts col·legis de Sant Andreu: Mestre Gibert,  Ignasi Iglesias, Safa , Laia,  Can Fabra, Jesús Maria Josep, El Sagrer, Mare de Déu dels Àngels i, en especial, Eulàlia Bota i La Maquinista, amb una gran representació d’alumnes. També d’escoles d’altres barriades properes, com ara les Valldemosa, Pompeu Fabra, Splai i Santa Teresa, així com d’una de no tan propera, com és el cas de La Salle Gràcia.

El campionat es va fer a 5 rondes, començant a les 10h i finalitzant a les 12.45h.

Cal felicitar tots els joves participants doncs la jornada es va desenvolupar de manera molt esportiva i, en especial, els més jovenets que, amb tant sols 6 anys, van aguantar força bé les més de 2 hores i mitja de competició.

A més, cal destacar que cap nen es va quedar sense puntuar!!

Pel que fa al Campionat, vam utilitzar el Sistema Suís. 

Finalment, i després d’una bona lluita per part de tots els joves, les places de podi foren per als següents jugadors:

Campió: Artur  Taltavull (Pompeu Fabra)  5 punts
Sotscampiona: Anna Travesset (Santa Teresa)    5 punts

3r. Class.: ArnauGómez (Ignasi Iglesias)    4 punts
4t. Class.: Saúl Marabaján (Eulàlia Bota) 4 punts

A més hi havia uns premis especials per trams d’edats:


Millor Infantil (any 2004):  Victor Torres (Splai)  4 punts

Millor Aleví (anys 2005 i 2006): Santi Martínez (Splai) 4 punts

Millor Benjamí (anys 2007 i 2008): Bernat Clavé (La Salle Gràcia) 3.5 punts

Val a dir que el campionat  va estar molt renyit i fins la darrera ronda l’ Artur, l’ Anna i l’Arnauvan tenir opcions a endur-se’l. Finalment, i per millor desempat ja que els dos primers classificats van guanyar totes les partides, l’Artur es va endur el campionat !! Enhorabona Artur !!

El fet de només poder fer 5 rondes, fa que es produeixin algunes situacions inusuals com que els dos primers jugadors hagin fet el 100% i no hagin pogut jugar entre ells, o que determinats jugadors amb 4 punts (que són molts !!) hagin quedat fora de les places de premi.
Entenem, però, que el límit per als més joves (6 i 7 anyets) son 2h30 de competició i jugar una sisena ronda hagués estat excessiu per a ells.  

La cloenda , cap a les 13.15h, va comptar amb la presència del nostre President, Félix Romero, i la del Conseller d’Esports, Xavier Codony.  Donada la gran afluència de joves, pares i familiars i que la climatologia no va permetre fer-ho a l’exterior, vam haver de fer el lliurament de premis al Café del Casal.  

Tots els participants van ser obsequiats amb una medalla.

L’entitat va oferir 4 entrades per a veure els ja tradicionals “Els Pastorets del Casal”, que van ser sortejades entre tots els participants. Els dos joves premiats, que podran hi anar amb el pare o mare, van ser Naiara Rocamora i Néstor Escuer. Recomanem a tots que aquestes festes nadalenques vingueu a veure els Pastorets, per un preu molt assequible!!! Pel Casal i pels Pastorets hi han passat actors de reconegut prestigi, com ara en Jordi Rebellón, en Jaume Banacolocha, etc. Així que, tot i ser una funció d’amateurs, el nivell dels actors és molt competent.


Posteriorment, cap a les 13.45h, vam fer el tradicional pica-pica.

Som conscients que encara podem millorar moltes coses i esperem guanyar en comoditat de cara al torneig de Fi de Curs, al juny.  Seria fantàstic poder mantenir i, perquè no, augmentar el nombre de participants !!! 

Des de la Comissiód’Escacs de Base volem agrair a tots els joves, pares i monitors el suport rebut durant aquest trimestre i, en especial, en aquesta Festa Major.

Una encaixada

La Comisiód’Escacs de Base
Secció d’escacs Casal Catòlic de Sant Andreu
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada