dimarts, 21 d’abril del 2015

Campionat de Barcelona d'edats per equips



CAMPIONAT DE BARCELONA D’EDATS PER EQUIPS

Durant els mesos de març i abril, una representació de joves del nostre Club han pres part en el Campionat de Barcelona per Equips en les categories SUB 10 i SUB 12.

A Sub 10 anavem amb Jan Travesset, Artur Taltavull, Daniel Escuer, Santi Martínez i Pol Maldonado.

A Sub 12 Arnau Gómez, Pau Rubio, Saúl Marabaján, Néstor Escuer, Álex Piró i Leo Cedeño.

Després de molts anys sense representació casalenca en aquestes categories, hem pogut tornar a competir. Per molts dels nostres joves era la seva primera participació en un torneig oficial. Per tant, competiem amb poca experiència.

Tot i això, els monitors estem prou satisfets de la classificació obtinguda.


SUB 10:  tot i que érem, per ranking, un dels equips favorits l’experiència dels monitors ens indicava que assolir la tercera plaça del podi no seria gens fàcil. L’Elo d’en Jan I Artur distorssionava el ranking inicial al fer promig amb la resta de companys d’equip.  Hem estat lluitant fins el final i, de fet, la darrera ronda vam competir amb el Peona i Peó, potser el millor equip de Catalunya.

La derrota en aquesta darrera ronda ens va relegar al 5è lloc de 27 equips. L’equip acaba amb 3 victòries i 2 derrotes (amb el Campió i Subcampió) .

Adjuntem la classificació.

Classificació SUB-10


Resultats particulars:



SUB 12: en aquesta categoria ens passava el mateix que a SUB 10 . Molt poca experiència dels nostres jugadors. En aquests cas, encara més exagerat, doncs si a sub 10 tenim a Jan  i Artur que ja el podem considerar “veterans” per la quantitat de torneigos que han jugat d’Edats, a SUB12 tots tenen molt poca o nul.la experiència. Per tant, a priori, tot el que fora quedar a meitat de la taula era satisfactori.

Finalment, vam lograr la 7ª. posició amb 2 victories, 2 empats i només 1 derrota d’un total de 23 equips.

Molt meritori aquest resultat.

Classificació SUB-12


Resultats particulars:


A nivell general, considerem que els nostres joves han competit prou bé i estic molt satisfets dels resultats obtinguts.

Això si, venim d’un passat amb  molts èxits esportius amb molts podis i lluitarem per assolir-los en un futur.

Pensem que tenim molta quantitat de joves i , de segur que sortirà jovent amb molta qualitat en breu i els èxits tornaran amb el bon ambient que tenim.


No vull acabar, sense informar-vos que divendres 24 comença el SUB 8 a la seu de la Federació Catalana ubicada a Can Fabra.

Molts ànims als nostres joves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada