dilluns, 18 de gener del 2016

Copa catalana 2016

Bon dia companys i companyes

Com molts sabeu ahir va tenir lloc a les Cotxeres de Sants la Copa Catalana. Un torneig, sens dubte, especial on hi ha un ambient impressionant i en el que els nostres tres equips presentats, A,B i D van fer una actuació prou destacada.

Equip A: Arash, Eric, Antoni Castelltort ,Sergi Subirats i Dani  Travesset van fer un excellent 6è lloc. Resultat fantàstic tenint en compte que molts equips presentaven tota l'artilleria i els seus principals taulers. Doncs bé, els nostres no es van arronsar i tirant d’orgull van aconseguir aquest gran resultat totalitzant 7 victòries i només 2 derrotes.

Equip B: Nico, Félix Romero, Sergi Liarte, Choco, Nestor i  Enric Franzoni es vam proclamar  CAMPIONS de 2ª Divisió. Van directes a la final de Catalunya. Amb un bon sistema de rotacions, i combinant jovent amb experiència, gairebé no es podia fer millor, Molt seriós en tot el torneig i molt regular.

Equip D: Jan, Artur, Saul, Edgar, Salva i Jordi es van proclamar  SOTS-CAMPIÓ de 2ª categoria,  el que els hi dona lloc a jugar  la final de Catalunya. Tot i haver debutat contra el Sant Andreu B  i rebre un fort correctiu, l’equip va cedir únicament contra rivals molt superiors i sempre lluitant fins al final. Les ganes dels nanos jugant partides increïbles i apretant als rivals a priori inferiors però que sempre s’han de guanyar... dona mostra del nivell d’aquest jovent que ha de ser el futur del nostre Club.

Tot plegat un bon pressagi per la lliga que recordeu COMENÇA DIUMENGE. Esteu atents als missatges!

Salutacions

Jordi Pons

Enric Franzoni, Choco i Fèlix recollint el trofeu de campions amb Toni Ayza,  president de la Federació Catalana d'Escacs.

En Salva amb l'Edgar, Saul, Jan i Artur. Subcampions!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada