dimarts, 26 de gener del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 1a Ronda

Bon dia

Bé, ja hem començat la Lliga, i la veritat es que no ens anat gens bé. Hem de fer tots autocrítica i anal·litzar be les partides per detector errors. Segur que millorarem, potencial en tenim. 
Es cert que tots els equips lluitaven contra rivals molt superiors d’Elo a excepció del B, on estava mes igualat, però tenim marge de millora.
Anem per equips:

COLON SABADELL 8.5 – SANT ANDREU A 1.5

El primer equip va rebre un fort correctiu a la seva visita a Sabadell, un dels gallets de la categoria que segur estarà adalt. Per taulers, victoria d’Eric – impressionant noi el teu estat de forma, per molt que diguis, je je- i taules de David Pueyo que tot i no estar present a tornejos regularment, demostra la seva fiabilitat. La resta, Karen, Arian, Subirats, Einar, Bautista,Toni Castelltort,  Arash i Kim Travesset derrotes.

SANT ANDREU B 5 – MARAGALL 5

Es va escapar la victòria per molt poc, un final de partida i de matx com el del Fèlix amb força tensió i molt poc temps en el que estant per davant no va poguer concretar i acabar la bonísima partida que havia fet. Anims Fèlix. Per taulers, victories de Pedro, Camacho – quina exhibició de peons passats-, Dani – com sempre fent-nos patir amb el temps - i taules d’ Anguera, Oriol, Ferran i les ja comentades del Felix. Derrotes d’Aitor, Nico i Joaquim Travesset.

MALGRAT  6.5  - SANT ANDREU C 3.5

No va poguer debutar amb victòria tampoc el nostre C. El rival per dalt era molt superior, per darrera no era tant a priori en Elo, però els nostres no van tenir el dia. Per taulers, victories de Sergi, Nestor – ben fet joves- i de Monsieur Olivier, el qual continua sent una incògnita el seu Elo real. En Sergi Picatoste va aconseguir taules.

SANT ANDREU D 1.5 – PENYA MOLLET 4.5

Desafortunat debut el nostre D, del que tant sols es van salvar el jove Edgard que va aconseguir una meritòria victòria i  en Josep Clavé, qui  va aconseguir l’altre mig punt . La resta derrotes , Conesa i Salva,  els primers taulers, lluitaven contra elos molt superiors, però un servidor, es va deixar la victoria d’aquelles de negres juguen i guanyen…. En una!. Coses de l’esport. També va caure en Salvador Elías.

SANT ANDREU E 0 – CADENA B 4

Dur correctiu el del nostre equip debutant. Però totalment enganyós, les partides de Francesc i Fernando estaven guanyades, sens dubte es va pagar la novatada perque son molt bons jugadors però era tot just la primera partida en competició que feien. Eduardo i Saul que completaven l’equip també van caure derrotats.

Bé, us passo unes fotos gentilesa – gràcies- de l'Eudald i us informem que el proper dimecres/dijous us enviarem la convocatòria de la ronda 2. Si algú no pot vindre que ens ho digui el mes aviat possible, s’ha de preparar tot.  Esperem amb l’ajuda de tots fer uns equips més competitius

Ànims Sant Andreu!

Jordi Pons

Les partides del primer equip:

 






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada