divendres, 22 d’abril del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 11a Ronda


Bé, hem arribat al final. L’última jornada en la que només l'equip de Divisió d'Honor - com sabeu, màxima categoria dels escacs catalans- jugava. I s'ha saldat amb una nova victòria en la que ja es pot dir que s'han complert i de sobres totes les expectatives. L'última jornada com comentàvem a les prèvies era important per tal de millorar la classificació, i això es el que s'ha aconseguit!
Una molt bona victòria contra un equip Foment sempre lluitador, i que portava un equip similar al nostre en Elo per taulers. La victòria ha estat clara que no per això fàcil.

SANT ANDREU 6.5 - FOMENT 3.5

Començava la jornada amb una victòria d'en Karen contra un molt bon jugador, en Alfonso Jerez i unes taules d'en Ferran contra Jordi De la Riva que ens posàvem per davant, posició que ja no vàrem abandonar fins el final. Pel camí seguidament unes taules de David Pueyo i de Nico contra Patricia LLaneza i Jordi Chalmenta respectivament, i desprès una Victòria d'Anguera, unes noves taules d'en Fèlix contra un Daniel Riu, jugador en franca progressió i d'en Dani Travesset contra el MC Oscar López , i d'Eric versus Daniel Garrido, fent-se esperar una mica mes les victòries, que va arribar arriscant i amb un esperit competitiu formidable, dels nostres mestres Arian Gonzalez contra Antoni Torrecillas, que juntament amb les taules d'Arash davant Hector Mestre va deixar el 6.5 -3.5 definitiu. Cap derrota dels nostres en aquesta jornada. 

Com deia, una bona temporada. Felicitats a tots els que han participat i han ajudat a fer aquesta temporada rodona per nosaltres! 
VISCA EL SANT ANDREU!!

Jordi Pons

Aquí teniu les partides per reproduir del primer equip i la classificació final:Classificació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada