dijous, 17 de març del 2022

Lliga Catalana 2022. Ronda 8a

Finalitzada la vuitena podem dir que hem tingut una lliga més que satisfactòria. Només queda la novena però sembla que poques coses poden canviar.
El primer equip ha empatat a casa 5 a 5 davant el Cor de Marina. Un matx molt complicat on per moments semblava que el punt podia caure per qualsevol bàndol, però finalment hi ha hagut repartiment de punts.
Victòries de Karen (6,5 de 8!!), Alejandro, Eric i Edgar (un altre cop); taules de Jan i Domingo i derrotes de Ferran, Antoni, Dani i Saúl.
L'equip es manté en tercera posició i tot indica que serà així al final. Per aconseguir la segona plaça s'hauria de guanyar i esperar que el Foment perdés amb la Gramenet, cosa que sembla força difícil.
El segon equip ha guanyat per un contundent 1,5 a 6,5 en la seva visita al Canet. No semblava pas que hi hagués tanta diferència en les alineacions com mostra el resultat final. A destacar els germans Chiva, en especial el Ferran, que amb 7 punts de 8 puja 82 punts i passa la barrera dels 2000. L'equip ocupa també la tercera posició.
El C s'enfrontava al Cor de Marina C i ha guanyat per 3,5 a 2,5. Es segon a la taula i encara té opcions de quedar primer tot i que no sembla fàcil, ja que s'hauria de guanyar al Catalunya i esperar la derrota del líder, l'Escola d'Escacs Barcelona amb el Sant Martí.
El Sant Andreu D ha rebut a l'Edami i amb un empat a 2 ocupa la tercera posició.

Tot seguit podeu veure les partides del primer equip fent clic al següent enllaç:

Classificacions:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada