diumenge, 1 d’octubre del 2023

II Torneig “Minicopa” (Campionat de Barcelona per equips d’edats)

Dissabte 30 de setembre s’ha jugat a la sala Pal·ladius de Pallejà el II Torneig “Minicopa”  (Campionat de Barcelona per equips d’edats) a 7 rondes en horari de matí i tarda. El Casal participava amb quatre equips a tres categories. 

Un equip sub10 molt novell format per Miriam Giménez, Vicenç Alfonso, Oscar Cejudo i Noel Cejudo. Aquest dos darrers jugadors són sub 8. De fet , Noel té sis anyets. Tots ells s’estrenaven en una competició oficial i hem hagut de tramitar fitxes de 16 mesos. Partíem amb el ranking 16è de 17 equips. Per tant, l’objectiu era clar. Passar una bona estona i agafar experiència per futures competicions. A nivell personal, tenia dubtes de si serien capaços d’aguantar tot el dia jugant a escacs i la veritat és que els joves han estat molt motivats i concentrats.

Personalment, tenia un repte una mica agosarat. Evitar descansar doncs érem senars. I ho hem aconseguit! Veníem a jugar set rondes i les hem jugat totes! 😊 Els resultats més que sorprenents 3 victòries, 1 empat i 3 derrotes. La derrota en la darrera ronda ens ha fet baixar fins el 12è lloc de 17 equips.

Una classificació que considero excepcional tenint en compte la nul·la experiència.

Felicitats a tots els joves així com els pares per tota la paciència que han tingut esperant fora de la sala als seus fills.

 

L’equip sub16 també s’ha pogut formar a corre-cuita. L’equip estava format per Ferran Chiva-Arnau Puiggené- Zichen Li- Izan Medinilla. Arnau és sub14 de primer any al igual que Zichen. I tant Zichen com Izan són joves amb molt poca experiència en competicions oficials. De fet, a Izan també li hem tret fitxa de 16 mesos.

En aquesta categoria només hi havien 6 equips pel que s’ha fet un tancat. Els quatre primers es classificaven per jugar els creuaments. I hem quedat 3r en la fase prèvia. A la primera eliminatòria hem perdut amb el Cerdanyola  del Vallés un rival molt fort i amb molta més experiència tot i que a la fase prèvia havíem pogut empatar. En el matx pel 3r/4r lloc on calia lluitar pel podi, hem aconseguit derrotar al Tres Peons en un gran matx guanyant per 3.5 a 0.5.  Enhorabona a tots els joves doncs aquest podi sí és totalment inesperat !!

 

L’equip sub18 format per Edgar Roca, Jan Travesset i Víctor Nova i l’equip sub 20 format per Ricard Bosch, Saúl Marabaján i Mateu Farré han jugat en un grup únic on participaven 8 equips.  Aquesta generació ens ha donat moltes alegries i era evident que l’equip sub18 era el favorit per quedar Campió mentre l’equip sub20 hauria de lluitar de valent per fer podi. La motivació ha estat espectacular i els pronòstics s’han assolit. L’equip sub20 fent un campionat espectacular ha quedat subcampió i l’equip sub18 ha estat el Campió de Barcelona per Equips fent 19,5 sobre 21 punts possibles.

L’enhorabona ja no pel campionat si no per la gran predisposició que sempre teniu per jugar competicions per equips i deixar el nom del CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU en els llocs més alts dels ESCACS CATALANS.

Ja sou el nostre present i gràcies a vosaltres tenim el nostre primer equip a DIVISIÓ D’HONOR.

Sou un gran exemple per les generacions que venen al darrera. Us tenen com a referència. I gràcies això sortiran més jugadors que seran part de la història del nostre club.

 

Espero que hagiu tingut una bona experiència d’aquest campionat, especialment els més joves.

Agrair als pares la seva col·laboració i a Narciso que, tot i no poder estar present durant tot el dia, ens va fer la reserva del restaurant i ens va estalviar maldecaps.  Por cierto Narciso, la pizzeria muy buena 😊

 

Moltes gràcies a tots !

 

Dani Travesset


Resultats Sub 10:

https://chess-results.com/tnr822603.aspx?lan=2&art=0&turdet=YES


Resultats Sub 16:

https://chess-results.com/tnr822606.aspx?lan=2&art=0&turdet=YES


Resultats Sub 18-20:

https://chess-results.com/tnr822607.aspx?lan=2&art=0&turdet=YES



Sant Andreu Sub 18 contra Sant Andreu Sub 20


Els campions Sub 18. Edgar Roca, Víctor Nova i Jan Travesset

L'equip Sub 20. Mateu Farré, Saúl Marabaján i  Ricard Bosch

Ferran Chiva, Izan Medinilla, Arnau Puiggené i Zichen Li 


Miriam Giménez, Vicenç Alfonso, Oscar Cejudo i Noel Cejudo, 
amb el presi, Dani Travesset


Entrega del trofeu Sub 18

Entrega del trofeu Sub 16

Entrega del trofeu Sub 20

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada