dimecres, 29 de novembre del 2023

Torneig Infantil Festa Major 2023

Dissabte 25 de novembre, a la nostra seu, vam celebrar el tradicional Torneig Infantil de Festa Major.
És un torneig de promoció on l'objectiu és fer conéixer el Món dels d'Escacs als més jovenets i pares.
Es van fer dos grups, Sub10 i Sub14.

En el grup Sub10 es van jugar cinc rondes per sistema suís sense rellotge amb una participació de 35 jugadors.
El torneig va estar molt disputat i així ho demostra el triple empat en el podi amb 4,5 punts. El desempat va definir la classificació final.
Oscar Cejudo es va proclamà Campió seguit del seu germà Noel Cejudo i Miriam Giménez tots tres del Sant Andreu.
El millor jugador sub8 va ser Eric Esteban de la Gramenet.

En el grup Sub14 es van jugar un suís a sis rondes a un ritme de 7' +5''. Van participar 11 jugadors. El campió va ser l'Ashton Montilla de Les Franqueses amb 6 punts. Tot i fer ple, va haver de suar de valent per assolir el campionat i, en especial, les partides davant Asier González i la darrera amb Max Pintado on tenia un final amb clara inferioritat.  La segona posició va ser per Luis Zelaya del Sant Andreu amb 5 punts. S'estrenava en un campionat i ho va fer molt bé. La darrera plaça del podi va ser per Li Zichen del Sant Andreu que, tot i no començar gaire bé, va saber reaccionar a temps.

L'enhorabona a tots vosaltres !!

En acabar el campionat es va fer l'entrega de premis al teatre del Casal. Els jugadors esmentats anteriorment van recollir el seu trofeu i la resta de jugadors van ser obsequiats amb una medalla.
També vam fer un sorteig de dues entrades dobles per veure l'entranyable obra de teatre d'en Folch i Torras "Els Pastorets"
Aquesta tradició casalenca és molt recomenable per anar-hi amb la família i passar una bona estona.
Tot seguit vam gaudir del clàssic pica- pica amb un ambient molt més distés.

Per acabar, vull agrair a tots els joves la seva esportivitat i als pares la paciència per estar quasi quatre hores donant suport als seus fills.

Un agraiment especial als monitors Saúl Marabaján, Ricard Bosch i Jan Travesset per la gran feina feta així com a Sergi Liarte que, any rera any, està al capdavant de l'organització i la seva ajuda és essencial per la bona marxa del torneig.

Moltes gràcies a l'Ajuntament de Barcelona - Districte de Sant Andreu pel suport als escacs i als més joves.

Enhorabona a tots els participants i esperem retrobar-nos el més aviat possible !