dimarts, 2 de febrer del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 2a Ronda

Bon dia a tots:

Bé, la segona jornada ens ha donat resultats dispars, tot i que ha anat millor en general que no pas la primera. I les derrotes han estat totes per la mínima.

Anem per equips:

SANT ANDREU A - SANT BOI A 8.5 -1.5

El nostre primer equip, després de la primera ensopegada, ha reaccionat i de quina manera, clavant un correctiu al Sant Boi. Es partia amb un Elo superior i amb possibilitats d'inaugurar el casiller de punts, però com sabeu, això sempre es sobre el paper i després cal demostar-ho. S'ha fet!!. Una victòria que a ben segur donarà confiança i tranquilitat. Per taulers, victòries de Karen, Arash, Eric, Toni Castelltort, Bautista , Einar i Subirats , i taules d'en Arian, Kim, David Pueyo.

LA LIRA - SANT ANDREU B 5.5 -4.5

Derrota per la mínima del nostre segon equip. El derbi no ha portat sort, i molt a prop del casal els nostres han caigut. Per taulers, victòries d' Aitor i Camacho - dos de dos  a ningù passa dessapercebut- taules de Ferran, Dani ,Anguera, Thomas i Pedro i derrotes de Nico, Joaquim Travesset i Fèlix. Crònica gentilesa d’en Daniel Travesset:

Matx molt igualat. Thomas és el primer en fer taules amb negres. Nico es deixa peó ben aviat i tot pinta molt malament. I Ferran fa taules aviat amb un rival molt dur que desconeix l’obertura plantejada per Ferran. Comença a gastar temps i proposa taules en una posició on tot indicava que ho serien. Camacho guanya peó a l’obertura i veig el matx molt igualat. La partida de Joan compensa la de Nico.  Més endavant no m’agraden gaire les partides de Pedro i Aitor. Anguera fa taules.
Ens posen 1.5 a 1.5. Nico ha d’abandonar (2.5 a 1.5) però Aitor millora mica en mica la posició i queda millor. A Pedro li proposen taules en posició inferior i donem instruccions que les acccepti. Amb 3 a 2. La situació és complicada de valorar. La meva partida és molt igualada i em queden 5 minuts. El meu pare es deixa peó però el rival juga amb 1 minut i moltes peces en joc. Te opcions.  Aitor molt bona posició (apunto que guanyarà). Félix també en molt bona posició i peces molt actives i Camacho guanyat. En aquest moment, proposo taules a la meva partida doncs penso que aquest mig punt ens pot ajudar a puntuar el matx. Les taules son acceptades. 3.5 a 2.5 perdem. Camacho guanya. 3.5 a 3.5.  Joaquim perd. 4.5 a 3.5. Resten Aitor amb peça de més i Félix complicada jugant amb l’increment. Malauradament, el rellotge no ens ajuda a la partida de Félix i perdem el matx. Simultàniament, el rival de Aitor abandona i el matx es perd per 5.5 a 4.5 davant un dels millors equips de la categoria. Una llàstima.

Propera parada Montmeló. Cal guanyar. Tres molt bons taulers per davant però baixen molt per darrera. Equip molt descompensat que cal aprofitar-ho.


SANT ANDREU C - PEONA I PEO  4.5 - 3.5

També per la míma, la derrota del tercer equip.
Per taulers victòries de : Choco, Rise i Monsieur Olivier -  que ha guanyat en totes les partides oficials que ha jugat amb aquest club- i atenció... del Jan! S'ha fet amb el punt a tota una categoria de Preferent!!. Magnífic. Taules de Nestor i Derrotes de Tacón, Sosa, Franzoni, Liarte i Simón.

FOMENT D - SANT ANDREU D 3.5 - 2.5

Derrota amb el que serà un dels forts del grup, tot i lluitar fins l'últim moment no s'ha pogut evitar la derrota. El matí no començava gaire bé amb una derrota d'en Salva, contra en Pau Salvador, que ha fet grans progressos en el darrer any - Es va emportar el torneig Ramon Paredes grup C l'any passat-, en Joan Casals líder del equip, aconseguia unes taules seguidament. Després en un final perdut el Salvador Elías tirava de tota la seva veteranía i enredava el rival guanyant-li el punt. Empat. En Conesa forçava unes taules segons ell en possisió inferior i en Josep Clavé no passava engunies per entaular la seva partida. La d'un servidor la definitiva,  en possició dificil i apuros de temps no he pogut aguantar el mig punt que hauria donat l'empat al equip. Una llàstima.

JAKE E- SANT ANDREU E 0-4

Rotunda primera victòria del equip E. Han donat un repàs al seu rival, en la seva primera sortida. Aquest equip farà punts. Temps al temps. Victòries de tots els integrants, Edgard - tot i el ritme que porta ultimament, no ha notat cansament i ha guanyat al seu rival- així com Francesc, Fernando - la seva primera desde que estàn federats- i d'una altre promesa del tauler, en Saúl.

Bé, toca analísi, pel bo i pel dolent, i preparar la següent partida, per la que se us passarà la convocatòria. Si algú no pot vindre i encara no ho ha comunicat si us plau que avisi amb temps.

Ja sabeu, el que vulgui entrenar una miqueta, el dimecres estem per el club

Una encaixada a tots

Jordi Pons

Les partides del primer equip:












 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada