dijous, 25 de febrer del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 5a Ronda

Bon  dia estimats casalencs/ques:

Ha passat la jornada 5, com deien molt important per les aspiracions dels nostres equips. En general no ha sigut una jornada dolenta, en la que només una derrota dels 5 equips, amb l’inconvenient que es una derrota que deixa l’equip en situación crítica per mantenir la categoría. Però no hi ha dubte de que es seguirà lluitant aquestes 4 jornades.

Anem per parts:

Equip A.  

TRES PEONS 5 – SANT ANDREU 5

Mig punt d’or el que ha aconseguit el dissabte el primer equip, contra un equip sempre correós. L’empat permet a l’equip seguir sumant, i mantenint-se en una privilegiada posició que el permet mirar amunt i entrar en el grup que opta al títol. Ara toca confirmar guanyant a casa el proper matx, importantíssim, us animem a veure. La salvació quedaría gairebé matematicament assegurada. Tot un éxit a la jornada 6. Per taulers, victòria fenomenal d’en Kim Travesset, empats de Karen, Arash, Eric, Toni Castelltort, Dani, Einar, David Pueyo i Dani que a ultima hora va canviar la seva plaça amb l’Oriol. Una única derrota però d’un gran jugador com es l’Arian, devant del gran dels Cruz. Cal destacar la partida de Sergi Subirats davant Dani Leiro. Final d’infart. Van estar jugant quasi 45 minuts amb l’increment. Molt meritori com van aguantar la tensió els dos jugadors. Les taules finals penso que és el resultat més just.

Equip B.

SANT ADRIA 3.5 – SANT ANDREU 6.5

S’ha refet el nostre equip B de la derrota de la setmana passada amb una clara victòria a la seva visita a Sant Adrià. Les primeres partides en acabar ja intuïen una victòria fulminant dels nostres, la qual ha sigut confirmada en el resultat final. Victòries de Joaquim Travesset, Aitor, Felix, Camacho, Pedro i de Nico - veus noi ara ja has trencat la ratxa, com el nostre equip.
Derrotes per contra d’ Oriol i Ferran, els nostres dos primers taulers, així com d’en Fulgenci Tacon, taules úniques en aquest matx les d’un sempre sòlid Jaume Anguera.
Matx vital la setmana vinent.

Equip C  

SANT ANDREU 4- MATARO 6

Com comentavem s’ha perdut. Si bé era previsible deixa molt tocat el tercer equip i amb gairebé un matx ball el proper partit. Per taulers, molt bones victories del duet Nestor i Sergi Liarte, acompanyades per una altre d’en Sosa, taules de Choco, Picatoste  i derrotes d’Olivier, Franzoni, Simon, Sala i Jan Travesset – el nostre recent campió sub 12-

Equip D

ATENEU COLON 2.5 -  SANT ANDREU D 3.5

Molt important el segon triomf de la lliga del quart equip. Un rival que com s’ha vist ha vingut amb tot el possible i que no tenía res a veure amb lo que havia presentat fins ara. Per exemple, al quart tauler han presentat un 1918!, pero és clar, s’ha trobat amb un Salva en ratxa qui ha impossat la seva classe en un final amb peó de més.
La jornada començava no gaire bé, amb una ràpida derrota d’en Salvador Elias al entrar en una linia molt agressiva de l’espanyola on s’ha vist superat en un atac molt ben orquestrat pel rival. Després Joan Casals aconseguia mig punt en una possició molt tancada en la que ho ha intentat tot pero no ha vist continuació decissiva; com hem comentat millor no forçar i anar 2-0 en un matx de 6 taulers, es ja molt perillós. Però després els taulers centrals, Quim Conesa -ja dic jo que es el tapat del Sant Andreu D d’aquesta edició-, guanyava amb negres i Salvador Roig  feia el mateix amb els seus peons centrals com en una d’aquestes clases que ens dona els dimecres, je je. Quedaven dues partides i amb apuros de rellotge jugant al limit de temps he pogut tancar la posició quan estava en lleugera desaventatge forçant les taules. El mig punt d’un extraordinari Bernat – qui m’ha confesat que no ha tocat una peça en un any- fent imposible la victòria del rival amb tots pendents del seu tauler, ha corroborat una treballada victoria del D, que dona un salt a la classificació i escapa dels llocs de descens.

EQUIP D 

SANT ANDREU 3.5 – CONGRES E 0.5

Incontestable el triomf de l'E que segueix pas ferm a la categoría, on compten el número de triomfs i cada punt es important. Victories d’ Edgar, Francesc, i Eduardo –tercera consecutiva aquests dos ùltims- Tant sols Artur Taltavull ha cedit … una mica,donant unes taules que salven l’honrilla del equip rival. Bon matx del equip E també aquest.
A continuar somniant…

Atents a la convocatoria, per la qual ja tenim les baises de D.Pueyo, J.Camacho,Olivie, J. Sala i Rodri Ramal.

Tenia anotades les posibles de Salva Roig i Joan Casals – si us plau confirmeu si us agafeu lliure o esteu disponibles-

Moltes gràcies

Jordi PonsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada