dilluns, 7 de març del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 7a Ronda

Bon dia a tots/es 
Molt bona la jornada en general aquesta número 7, on tant sols hem de lamentar una derrota , la d'un equip A que ja havia fet els deures i visitava un Mollet, tot s'ha de dir, on es podía perdre. La resta victòries totes molt bones i necessitades.

MOLLET 7 - SANT ANDREU A 3
La derrota que comentàvem. A mitja jornada s'estava empatant 2,5 i 2,5 però el tram final no va ser favorable als nostres interessos. Per taulers, victòries d'Arian i d'en Bautista , derrotes d'en Karen, Arash, Eric, Toni Castelltort i Kim Travesset i taules dels joves Einar i David Pueyo.

RUBINENCA 4 - SANT ANDREU B 6
Molt treballada la victòria del segon equip. Una victòria que garantitza pràcticament la permanència en la segona Divisió. Victòries de Ferran, Joaquim Travesset Barba, Fèlix, Camacho - tot i el jet lag- i d'en Pedro Díaz. Taules de Dani Travesset i d'en Nico i derrotes d'Oriol, Anguera i d'un Jan que amb deu anyets ha jugat a tota una categoria de preferent.

SANT ANDREU C 5.5 - CANET DE MAR 4.5
Gairebé tothom estàvem pendents d'aquest equip, es jugava la vida i ha guanyat!!. Gran victòria contra el rival potser més directe, aconseguint un important punt que s'apuntalarà amb el de la setmana que ve per vacant, i permet contiunar lluitant. Tot i no estar salvat les coses es veuen molt millor que fa un parell de setmanes. Per taulers, punt aconseguit per Choco, Liarte, Nestor i Joan Casals, que amb els mitjos d'en Tacon, Franzoni i Picatoste han fet el 5.5.  Derrotes d'en Rise, Simon i Adrià Pueyo.

VILA OLIMPICA B 2,5 - SANT ANDREU D 3.5
Fenomenal la victòria del equip D contra un rival que s'ha trobat amb jornada de descans del seu equip A i ha aprofitat per reforçar les posicions del seu B. Tot i això i treure gairebe en tots els taulers d'entre 50 i 100 punts Elo, El punt s'ha vingut a Sant Andreu i amb ell la salvació matemàtica aquesta temporada, conservant la categoria de Segona provincial i sis taulers pel proper any. Ara a guanyar els dos matxos que quedan. La jornada començava amb unes taules d'en Salvador Roig, seguides d'una derrota d'en Jordi Pons, que ens deixava per sota. Però en Salvador Elias superava un jove pero molt bon jugador rival i empatava el matx, després uns excel·lents Quim Conesa - quina gran temporada nano- i Josep Clavé - el màquina, je je- aconseguien impossar les seves avantatges i posar distància ja insalvable en el marcador per un rival que com sempre ens ha tractat molt bé – Gràcies Vila Olímpica, realment es molt agradable jugar al vostre “camp”-. La derrota d'en Juan Sala ja era per maquillar el marcador. Feina feta i punt cap a Sant Andreu.

ARENYS DE MUNT 1 - SANT ANDREU 3
Un altre victòria dels nostres, que s'aconsoliden en una tercera posició i atenció: a només 1 i 2 victòries de la primera i segona posició. Increïble temporada la dels debutants. Avui victòries de les dues F - Fernando i Francesc- i taules d'Edgard i d'un Eduardo que ens comentava ha deixat escapar un clar  triomf a les seves mans, coses de la inexperiència!. No passa res nois, es un equip per aprendre.
Felicitats!

salutacions

JordiPons

P.D.  per la propera jornada, un tema important, es disputa la marató amb recorregut que passa per Sant Andreu. Us informarem, teniu en compte per els desplaçaments i arrivada al casal els que juguem com locals. 
Gràcies a tots



Classificacions: 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada