divendres, 4 de març del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 6a Ronda

Bon dia

Una bona jornada en línies generals pels nostres equips, ja que tret del de Tercera Provincial (E) on el que es compten son les partides individuals i no pas els matxos, el resultats ha estat prou bons.

Per equips:

SANT ANDREU A 6.5 - PEONA I PEO A 3.5

Treballada victòria la del primer equip el passat dissabte. Escacs d'equip en estat pur. Destacar el fenomenal ambient que es va viure dissabte tant on nosaltres com l'equip contrari vam reunir jugadors i seguidors. El resultat final es boníssim no tant per el que significa: la permanència en la màxima divisió un any mes i assegurar-se jugar en el grup d'Honor - el que baralla pel títol- sino per que a falta de tres partides per acabar el marcador reflectia un empat a 3,5. Però un parcial de 3-0 final, va deixar el marcador final definitu per alegria dels nostres interessos.
Per taulers, començaven amb un empat d'en Karen, i les coses es torçaven amb una derrota en apuros de temps d'en Kim Travesset - ànims Kim-. Tot seguit en Arash i en Bautista donaven la volta al marcador aconseguint dues bones victòries apretant als seus rivals de manera implacable. Ens seguia una derrota d'en Toni Castelltort que es va trobar amb una línea molt tàctica amb en David Ayza qui té un joc molt agressiu. Gairebé a la par acabaven l'Einar i l'Arian amb resultats diferents, derrota del canterà i victòria del Mestre cubà. Tot igualat, l'esprint final va ser favorable als nostres amb victòries d'en Sergi Subirats - molt ben preparada la partida- , d'Oriol, que amb negres superava al seu rival tot i passar moltes dificultats en el mig joc, i també amb aquest color d'un Eric que va sapiguer transformar la seva avantatge a la perfecció.
Punt vital en matx retransmés per la Federació.
Enhorabona nois!
 
SANT ANDREU B 5.5 - BADALONA 4.5

Clau aquest matx i el nostre equip no va defraudar. Es jugava molt el segon equip i el punt aconseguit no sense suar es importantísim. Per taulers victòries d'en Ferran, Nico, Pedro, Anguera i Thomas; un únic empat d'en Dani Travesset, i derrotes aquesta vegada de Fèlix, Franzoni, Joaquim Travesset i Aitor. Ànims nois, tots sou importants. Com a curiositat val a dir que van guanyar totes les partides de blanques i només unes taules en les cinc partides de negres.

VILASSAR DE MAR  3.5 - SANT ANDREU C 6.5

MAGNIFICA VICTÒRIA de l’EQUIP C  !! 
Si algú - tots ho feien- pero algú més, es jugava alguna cosa era el C. I ha aconseguit guanyar el nostre equip de Preferent, Punts importantíssim per la permanència que no pas s'ha aconseguit encara però que dona tota la moral del món per seguir lluitant. Bones victòries de Jan (va fer el 1 a 1), Bernat, Sosa, Picatoste i Simon. Taules de Choco, Néstor i Aniol que s’estrenava en la competició. Lamentar les derrotes de Tacón i Liarte.
Aquesta victòria ens dona oxígen i la setmana vinent tenim una FINAL davant el CANET. Si som capaços de guanyar, segur que assolim la permanència !
 
SANT ANDREU D 6 - TERRASSA E 0

Punt aconseguit per retirada del rival. No hi ha hagut competició, pero permet a l'equip D situar-se en 6ª posició del grup i allunyar-se del descens sembla que gairebé definitivament.
  
SANT ANDREU E  1.5 - HORTENC C  2.5

Molt desigual es presentava el matx per els nostres. 3/4 taulers superaven els nostres en més de 200 punts Elo, i hem perdut per la mínima 2.5-1.5. Destacar la victòria de Josep Clavé contra el numero 1, gairebé un 2000!! Fenomenal - es noten les matemàtiques i les clases d'en Karen je je-. Taules d'un bon Saúl i derrotes de Francesc i Fernando que no obstant això tenen el seu component positiu en quan a experiència adquirida.

La propera jornada tornem a necesitar jugadors per tots els equips. Tinc anotades les baixes de Rodri, Rise, Olvier, Bernat i Simon – en teoría es la tercera- si us plau confirma si compten amb tu o no.

Salutacions

Jordi Pons













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada