dilluns, 14 de març del 2016

Lliga catalana 2016. Crònica 8a Ronda

Bon dia Casalencs/ques
 
Bona jornada en general la vuitena ja d’un campionat que toca la seva fi, al menys per tots els equips tret del A. A més, i per tots els equips la competició no es reanuda fins el proper 2-3 d’Abril amb motiu de la Setmana Santa. Un bon temps per descansar una mica i preparar les ultimes rondes en las que encara ens juguem cosetes.
Anem a explicar-ho:

ESCOLA D’ESCACS 6.5 – SANT ANDREU 3.5
Va patir el primer equip una derrota en aquest primer matx de la seva segona fase. S’anava amb baixes importants a jugar contra un dels favorits, i tot i donar la cara d’una manera notable, no es va poder evitar la derrota. Els locals van assegurar els punts amb blanques contra els taulers d’en Karen, Arash,Toni, Pueyo i Ferran, mentre Oriol amb blanques també cedia contra el seu rival. Els nostres van replicar amb extraordinaries victòries com la d’en Kim Travesset amb una espectacular partida contra l’Ana Madnatze amb una de les seves armes preferides –us convido a veure la partida quan es pengi-, o la d’en Eric i la d’en Arian contra un sempre fortíssim Marc Narciso. Com veieu només amb aquests noms podreu comprendre la categoría del rival que tenia el nostre A davant.
Taules d’en Dani Travesset per completar el 3.5 nostre.
La propera jornada a casa contra el Cerdanyola que va dominar l’altre grup en la primera fase.

SANT ANDREU B  8 – CATALUNYA B 2
No pintaven gaire bé les coses a mitjans de setmana amb les baixes del A I les directes del B que va fer que jugadors habituals del C haguessin de passar al B. Però com sempre el Sant Andreu es creix a l’adversitat i va superar el repte amb Matrícula d’Honor i que posa l’equip molt a prop del play off d’ascens a primera. Per accedir-hi es necessari guanyar al proper rival, un fort Ideal Clavé , però que hi ha imposible pels nostres? El rival d’aquest diumenge que venia necessitat de punts no va guanyar en cap tauler i tant sols va puntuar a base de taules.
Per taulers, victòries d’en: Aitor, Félix, Nestor, Pica, Pedro – extraordinari campionat el seu, no importa el tauler on jugui, es aposta segura, je je- i d’en Jan –enhorabona noi, la setmana passada no va poder ser, aquesta si-.Taules d’en Choco, Nico, Joaquim Travesset i d’en Joaquín Sosa que va aportar la seva ajuda a un equip B en el que faltaven com deiem molt dels seus titulars.

BARCELONA UGA 0- SANT ANDREU C 10 
Com deiem a la convocatoria punt directe per retirada del rival. Un C que creiem que està Salvat, tot i que a la página de la federació es mostra que son 4 els equips que baixen, cosa que de no ser una restructuració de la categoría sembla improbable. De totes maneres l’ùltim matx s’ha d’anar a guanyar i volem anar amb un molt bon equip, contra un rival que es juga les primeres places, el SANT JOSEP B. Apassionant final de temporada.

SANT ANDREU D 4 – CATALUNYA E 2 
Quarta victoria consecutiva d’un equip D que per calendari es va enfrontar amb els rivals mes forts a les primeres jornades i això va fer que sonessin les alarmes. Però després amb l’equip més regular amb reforços al taulers per adalt les victories s’han anat succeïnt. Aquest diumenge excel·lent resultat contra un rival que estava per sobre nostre a la classificació i que ens puja a aquesta fins al quart lloc. La jornada començava amb unes taules d’en Joan Casal en posición morta absolutament. Seguia una derrota d’en Salvador Elias, però després, les victòries d’en Juan Sala, Salva Roig i Quim Conesa ja no deixaven dubtes d’on es quedaria el punt. Al final, per la meva part,  deixava escapar un triomf en els apuros de temps, en el que el rival va aconseguir salvar la posició.
La propera i última jornada, viatge a Sant Cugat a jugar contra un rival ja en el pou de la classificació.

SANT ANDREU E  1.5 – CORNELLA E 3.5
No va tienir el seu dia com equip l’E. Tot i una altre victòria d’en Josep Clavé i les taules de l'Edgard, l’equip cedia dues derrotes d’en Saul i d’Eduardo Saldías que deixaven el marcador en contra dels nostres interessos. L'última jornada visita al Castellano Leonés, equip de nova creació. 
I com sempre per acabar, us passo unes fotos gentilesa del Eudald que no em canso de repertir ens ajuda i fa una aportació molt interessant al nostre club!.
Bona Pasqua a tots/es

Jordi Pons

Les partides del primer equip:



Classificacions:












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada