dimecres, 21 de febrer del 2018

Lliga Catalana 2018. Ronda 5

Passat ja l'equador de la competició es van aclarint els objectius dels equips.
En aquests moments tenim un B i un F intractables liderant les seves respectives taules classificatòries. Cal destacar l'actuació de l'equip F amb 18 punts sobre 20.
El primer equip per la seva banda té a tocar la classificació al play off, tot i que encara s'ha de veure les cares amb un dur Sant Josep i el Catalunya.
L'equip D es situa en tercera possició, perseguint el Gramenet, segon (pujen els dos primers). 
I a la zona intermitja tenim el C que en aquests moments és sisè i l'E, setè.

BARBERÀ 6.5-3.5 SANT ANDREU

Derrota del primer equip davant el líder i que ens deixa en 4ª posició, dins del grup que optarà pel títol. Per tauler: victòria d’Arash; taules de Karen, Miguel, Kike, Antoni i Bautista; derrotes d’Eric, Einar, Subirats i Pueyo.

SANT ANDREU B 6-4 CATALUNYA B

Cinquena victòria consecutiva que manté a l’equip líder del grup en solitari. Matx amb superioritat teòrica a tots els taulers però que no va ser fàcil guanyar. Per taulers, victòries de Kim, Dani, Anguera, Thomas, Pedro i Néstor; derrotes de Nico, Joaquim, Liarte i Felix.

ARAGONÉS 6-4 SANT ANDREU C

Derrota ajustada del nostre equip davant un fort rival que ens deixa a mitja taula. Per taulers, victòries de Llorens i Edgar; taules de Choco, Olivier, Arnau Gonzàlez i Artur; derrotes de Picatoste, Simon, Franzoni i Sosa.

EDAMI 3-3 SANT ANDREU D

Aquest enfrontament amb EDAMI ha estat com una muntanya russa. D'entrada, sabíem que, malgrat militar a segona categoria, a la primera ronda, i en el primer tauler, havien presentat el GM Miquel Illescas (2.615); però no s'havia tornat a repetir. La nostra sorpresa va ser que, no només ens van presentar el GM de primer tauler, sinó un MI, la seva dona Olga Alexandrova (2.433), de segon. La cosa pintava gairebé com si comencéssim amb 2-0 en contra. Però les partides s'havien de jugar.

I la bona feina d'en Salva Roig i en Josep Clavé el que va fer és posar el 2-0 a favor, a les dues hores de joc. Malgrat tot, passat migdia, el senyo ELO, 650 punts en el primer tauler i 500 en el segon, es va imposar: Joan Casals i Joaquim Conesa, per aquest ordre, havien de retre el rei. Era el 2-2. I el matx no pintava gens bé, ja que en Jordi Pons tenia una partida igualada, però amb alfils de diferent color, i en Joan Latorre jugava amb qualitat de menys.
Malgrat tot, una greu errada del seu rival, que no va portar bé la pressió del rellotge, va permetre en Jordi Pons d'anotar-se el punt: el  3-2 a favor i ja no es podia perdre. De sobte, una sèrie d'imprecisions del rival, permetia a en Joan Latorre assolir una posició igualada, malgrat la qualitat de menys, per la força del seu rei i la d'un peó passat. Posició que, en alguns moments, fins i tot era favorable. Encara podíem guanyar un partit que, feia mitja hora, era completament perdut. 
Amb els aclaparaments de temps, però, en Joan no va encertar la continuació correcta i, finalment, el seu rival es va endur la partida. Era el 3-3 final.

PALLEJÀ C 2-2 SANT ANDREU E
Bon empat del nostre filial format íntegrament per joves S-14 del nostre planter que continuen sumant experiència. Per taulers, victòries d’Enric Castillo i Ferran Chiva; derrotes de Jordi Chiva i Albert Vidal.
PEON NEGRO C 0.5-3.5 SANT ANDREU F

Gran victòria del filial F que començava mitja hora més tard perquè el local estava sense llum. 
Començàvem amb la victòria del Feliciano, on des d'un principi està superior i guanya peça en una bona combinació.
Continuàvem amb el Fernando que en una Espanyola guanya apretant al rival al flanc de rei i arriba a un final guanyat.
Saul firmava taules en un ofegat de rei+ peó contra rei. Ben aguantat!!
I finalment Carlos donava l'últim punt en una partida amb un final amb una peça i dos peons de més, on el rival no té és remei que tombar el rei.

Gran resultat per continuar somiant.

Classificacions i partides:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada