dilluns, 18 de març del 2019

Lliga Catalana 2019. Ronda 9

La Lliga catalana ha arribat a la fi per tots els equips excepte el de Divisió d’Honor on encara resten dues rondes.

Deixant de banda l’equip A (parlarem més endavant), la temporada ha estat excepcional. Teniem els reptes més difícils de tota la història i hem assolits els objectius.
Cal recordar que l’any passat vam ascendir els equips B, D i E. Per tant, tenir els equips filials a 1ª. Divisió, Preferent, 1ª. Provincial i 2ª. Provincial  (un equip per categoría excepte la 2ª. Divisió i la darrera 3ª Provincial) i mantenir-los és molt meritori.  El camí però no ha estat fàcil.Finalment, però, l’objectiu prioritari de la nostra secció que no és un altre que omplir tots els taulers i no deixar vacants s’ha assolit.

Haurem jugat 402 partides en tota la Lliga i gràcies a la resposta de tots els socis hem completat els equips. Això demostra el respecte que tenim per la competició i pels nostres rivals desde fa anys .

Equip B: amb 4,5 de 9 partides ha assolit la 6a posició. Vam fer la feina ben aviat i ja a la ronda quarta amb el ple de punts ja teniem la permanència assegurada, això si guanyant per la mínima tots els matx.

Equip C:  finalment 4 de 9 situant-nos en la 6ª posició. Un equip on els darrers anys patia molt per mantenir la categoria i enguany, a manca de dues rondes ja teniem la permanència. L’evolució dels joves ha estat clau i ha donat consistència a l’equip.

Equip D: amb 4,5 de 9 també ha assolit la 6ª posició. Això si, les dues darreres victòries amb un equip reforçat per habituals del C ha fet  acabar la temporada en una magnífica classificació.

Equip E: finalment 4 de 9 situant-nos en la 8ª posició i empatat a punts amb el sisé. Molt mèrit el que ha fet aquest equip on ha jugat  la majoria de diumenges amb joves sub14 de primer any i sub12. De segur, que és una dada que ens fa sentir més orgullosos a tots els socis doncs, a banda dels sub14 de segon any que tots coneixeu, darrera venen apretant fort altres joves que ens han de donar continuïtat al nostre projecte esportiu.

En el nostre centenari, encara ens queda un objectiu important a la Lliga catalana i és mantenir el nostre primer equip a la màxima categoria dels escacs catalans, la Divisó d’Honor.

Classificacions i les partides del primer equip:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada