dimecres, 3 de gener del 2024

Ferran Chiva guanya el VI Obert de Canovelles de Cap d'Any 2024

El nostre jove del planter Ferran Chiva s'ha fet amb el primer lloc en l'Obert de Canovelles de Cap d'Any 2024.

En Ferran partia amb la 13a posició d'un total de 77 jugadors.
Va començar guanyant les dues primeres rondes. A la tercera partida es va enfrontar amb Fanninger, jugador austríac i numero 3 del ranking patint la seva única derrota.

Es va refer de seguida guanyant les tres següents per afrontar la darrera ronda amb 5 punts de 6 i empatat amb quatre jugadors més en primera posició. Al primer tauler Filemón Cruz i Fanninger signaven les taules com també al tercer tauler. En Ferran jugava al segon tauler amb l'altre jugador que duia 5 punts. Però la seva victòria amb negres el van situar com a únic jugador amb 6 punts i per tant guanyador del Torneig.

Una altra alegria d'una altra perla del planter del Sant Andreu.
Moltes felicitats Ferran!!

D'altra banda, també destacar la bona actuació del nostre sub14 Arnau Puigenne, que va acabar el campionat amb 4 punts. Una llàstima perquè una derrota a la tercera ronda en una partida guanyada va entelar el que podria ser un bon torneig. Al ser un torneig de 7 rondes no hi ha gaire marge per a refer-se. Però amb el potencial que té i la seva feina segur que tindrà més èxits com ja va demostrar aquest any guanyant l'Open del Foment.

Resultats totals a Chess-Results:

Fins a un total de 77 jugadors

En Ferran recollint el premi i el trofeu de guanyador


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada