diumenge, 21 de gener del 2024

Lliga Catalana 2024. Ronda 1

Un any més s'ha donat el tret de sortida a la Lliga Catalana aquest dissabte 20 de gener de 2024 a Divisió d'Honor i el diumenge 21 la resta de categories.

Enguany presentem 6 equips amb algunes cares noves que esperem que puguin gaudir de la lliga i ajudar a assolir els objectius. Tenim també jugadors sense gaire experiència en competició o bé canalla ben petita que tot just s'inicien en els escacs. En aquests casos l'únic objectiu és aprendre i passar-ho bé!

Pel que fa a la jornada l'equip A i B han començat amb victòria, així com el D i el F. Els equips C i E han començat amb derrota, però això tot just comença.

SANT ANDREU "A" 7 - LLINARS HGC RENTING 3

Primera victòria del primer equip davant un Llinars que portava un molt bon equip als primers taulers però per la banda de baix el Sant Andreu era a priori superior segons deia l'ELO. De totes maneres les partides s'han de jugar. El Sant Andreu presentava dues cares noves, el GM Hipólito  Asís i el MF Sergio Adán que segur aportaran molt al primer equip.

Victòries d'Eric, Quique, Oriol, Edgar, i Jan; taules d'en Karen, Sergio, Toni i Dani i una única derrota, en aquests cas d'Hipólito.

SANT ANDREU "B" 8 - LA LIRA "B" 2

Contundent victòria del B en el derbi andreuenc davant els nostres veïns de La Lira B. Victòries d'en Joan Baustista, Saúl, Nico, Joan Camacho, Thomas, Pere, Reinaldo i Franzoni. I derrotes d'en Ferran Chiva i Sergi.

GRAMENET "C" 5 - SANT ANDREU "C" 3

El nostre tercer equip no ha pogut amb la Gramenet a la visita a Santa Coloma i ha caigut derrotat per 5 a 3. Victòries d'en Choco i Arnau; taules de Fèlix i Simón i derrotes de Joaquim Sosa, Víctor, Peiró i Mateu. Ara toca refer-se la propera setmana al matx davant el sant Joan Despí

LA LIRA "E" 1 - SANT ANDREU "D" 5

Una altra victòria en el segon derbi amb La Lira. En aquest cas era el seu cinquè equip front el nostre quart. Victòries de Salva, José María, Liam, Hussein i Izan i una única derrota en aquest cas de Marko, que debutava també en partida oficial.

CIRCOL CATOLIC 3'5 - SANT ANDREU "E" 0'5

Derrota de l'equip dels més menuts. Un equip format per jugadors sub 12, sub 10 i sub 8 que no fa gaires setmanes estaven aprenent a apuntar les partides. El resultat és el de menys. Van començant a agafar rodatge i la pedrera del Sant Andreu continua formant jugadors. Luis Enrique ha fet taules i Asier, Oscar i Noel han perdut.

TONA "C" 1 - SANT ANDREU "F" 3

S'ha imposat també el nostre equip F a la seva visita a Tona. Victòries de Jordi Pons, Roger i Zhichen i derrota de Jon De Vroe.

Cal destacat la bona disposició de tots els jugadors així com la dels pares dels petits, ja que tot i presentar 6 equips no ha fallat ningú.

Molta sort a tothom per a la setmana que ve!

L'acta del debut dels nostres petits


Els germans Oscar i Noel Cejudo

Asier i Luis Enrique lluitant al primer i segon tauler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada