dijous, 14 de març del 2024

Lliga Catalana 2024. Ronda 8

 ATENEU COLON  4,5 - 5,5  SANT ANDREU

A principis de temporada pensàvem que aquest any teníem un primer equip molt competitiu i que l'objectiu de la permanència es podia assolir sense patir com l'any passat. El bons resultats van començar a arribar fins al punt de quedar segons i deixant el nostre objectiu àmpliament superat passant a la segona fase.
En aquests quarts de final ens esperava l'Ateneu Colón, un equip molt dur i que presentava una alineació prou similar a la nostra. No semblava tasca fàcil. Però aviat es va posar el matx al nostre favor. Es va arribar a un 4 a 5 favorable al Sant Andreu a falta de la partida de l'Uri que feia patir a tothom. Amb unes taules estàvem a semis! Aquella posició no es podia perdre i finalment es va signat l'empat.
Victòries d'en Sergio, Jan, Antoni i Dani; taules d'Eric, Oriol i Edgar i derrotes de Tomy, Karen i Quique.

El Sant Andreu ja es por dir que és un dels quatre millors equips de Catalunya. I hem d'estar ben orgullosos que mig equip és de la pedrera.
Enhorabona a tot l'equip i ara a per totes amb el Sabadell.

Cal destacar també l'hospitalitat rebuda per part dels amics de l'Ateneu Colon, que van posar pastetes i agua a disposició dels nostres jugadors. I remarcar també el gran local que disposen que fa que jugar allà sigui un plaer afegit.

Antoni, Oriol, Edgar, Sergio, Saúl, Jan
Quique, Tomy, Dani i Eric 

SANT ANDREU "B"  6,5 - 3,5  PEON DOBLADO

Segueix imparable el segon equip i aquesta setmana ha tornat a superar per un ample marge al seu rival, que en aquest cas ha estat el Peón Doblado. Mantenim doncs el primer lloc amb vuit punts en vuit rondes, però perseguits pel Vila Olímpica a un punt. Equip aquest que precisament serà el nostre rival aquest proper diumenge. Cal doncs no en refiar-se i lluitar de valent per assegurar-se el títol i l'ascens directe.

Victòries de Saul, Ferran, Sergi Liarte, Pere i Víctor; taules de Joaquim Travesset, Reinaldo i Jordi Chiva i han caigut el Ricard i el Nèstor.

Moltíssima sort aquest diumenge!!  




GRAN PENYA "C"  5,5 - 2,5 SANT ANDREU "C"

No ha pogut el tercer equip guanyar el matx amb la Gran Penya a la nostra visita a Vilanova i la Geltrú. Una derrota que permet justament a la Gran Penya agafar-nos a la taula i empatar a punts amb nosaltres. Triple empat doncs en tercera posició compartida també amb l'Ateneu Hortenc. Si bé mantenim el tercer lloc al podi pel desempat, aquest és molt ajustat i en aquesta darrera ronda es decidirà aquest tercer lloc.

Aquesta setmana han guanyat en Marko i en Jordi Segura; taules d'en Mateu i han perdut Joan Casals, Salva, Peiró, Cristian i José Maria

A per totes en aquesta darrera ronda amb el Comtal!




CASTELLDEFELS "B"  2,5 - 3,5  SANT ANDREU "D"

Gran victòria la del D davant un rival que ens seguia de ben a prop i ens permet tenir el títol i l'ascens a tocar. Amb aquest resultat mantenim el primer lloc i la setmana que ve ens val l'empat per aconseguir-lo. De totes maneres, de ben segur que anirem a lluitar per a  emportar-nos el punt sencer! Molta força diumenge!

Han guanyat Franzoni, Fèlix i Simón; taules d'en Choco i han perdut en Joaquim Sosa i Sergi Picatoste.




BADALONA "D"  2-2  SANT ANDREU "E"

Bon resultat el que han aconseguit els nostres petits al seu desplaçament a Badalona. Dos punts que serveixen per seguir sumant. Aquesta setmana els punts han vingut a càrrec de la Míriam i el Noel.

Equip format pel Luis Enrique, Miriam, Oscar i Noel.



PALAU DE PLEGAMANS "B"  0,5 - 3,5  SANT ANDREU "F"

Amb aquest clar resultat l'equip F passa de la quarta a la segona posició a la taula. Ara ens toca una darrera ronda que serà complicada, ja que el Mapeba Quatre Camins està fent un molt bon campionat. No serà fàcil doncs aquesta visita a Quatre Camins però de ben segur que es lluitarà per mantenir aquest segon lloc al final de la ronda i per tant d'aquesta lliga.
Un molt bon campionat del sisè equip que es pot acabar d'arrodonir aquest diumenge.

Victòria de Jordi Pons, Roger i Zhichen i taules de Jon.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada