dimarts, 5 de març del 2024

Lliga Catalana 2024. Ronda 7

Arribem ja al tram final de la lliga. Pel que fa al primer equip ha finalitzat la primera fase d'aquesta lliga de divisió d'honor en segona posició després d'empatar a 5 amb el Vila Olímpica. La setmana que ve disputarà els quarts de final pel títol visitant a l'Ateneu Colón.

Pel que fa a la resta d'equips aquesta setmana tenim també una nova victòria del B, empats del C i del D i derrotes dels equips E i F.


SANT ANDREU  5 - 5  VILA OLIMPICA

Bon resultat per acabar la primera fase aquest empat a 5 amb Vila Olímpica, si bé és cert que ens ha faltat una miqueta de sort per poder haver-nos endut el matx. De totes maneres aquesta segona posició bé que l'hauríem signat a l'inici del campionat.

Victòries d'en Tomy, Quique, Edgar i Jan; taules de Karen i Eric i derrotes de Sergio, Oriol, Antoni i Joaquim Travesset.



BARBERÀ "C"  2,5 - 7,5  SANT ANDREU "B"

Un altre matx sense gaire història del nostre segon equip que torna demostrar que aquesta categoria poder li queda una mica petita. Una altre victòria i de nou amb un marcador que no deixa dubtes. Segueix com a líder amb set punts de set possibles seguit pel Vila Olímpica, equip que visitarem a la darrera jornada.

Victòries de Ricard, Saúl, Nico, Camacho, Sergi Liarte, Pere i Jordi Chiva; taules de Thomas i han perdut l'Arnau i el Hussein.



SANT ANDREU "C"  4 - 4  TRES PEONS "F"

Difícil encontre el que tenia aquesta setmana el tercer equip. Rebíem la visita d'un Tres Peons K que anava mig punt per sobre a la classificació. El resultat deixa clar la igualtat dels dos equips amb un quatre a quatre que ens deixa momentàniament en tercera posició.

Victòries per part de Fèlix, Simón i Víctor; taules d'en Sergi Picatoste i Choco i derrotes de Franzoni, Joaquim Sosa i Joan casals.

Molta sort aquest proper diumenge a Vilanova davant la Gran Penya!



SANT ANDREU "D"  3 - 3  TRES PEONS "I"

De nou ens trobem un matx amb el Tres Peons. En aquest cas el nostre D contra el seu equip I. I de nou un encontre molt igualat si bé en aquests cas era el nostre equip el que anava mig punt per sobre a la taula. I de nou un altre empat, aquest cop a tres, ja que a tercera provincial els equips són de sis jugadors. Així doncs, després d'aquest empat  l'equip manté la primera posició i haurà de donar-ho tot les dues rondes que queden per fer-se amb el títol.
Molts ànims!

Ha guanyat en José María, taules del Salva, Peiró, Jordi Pons i Marko i derrota d'en Mateu.



SANT ANDREU "E"  1 - 3  TRES PEONS "K"

Valuós punt el que ha aconseguit l'equip dels menuts que ens allunya de la darrera posició i ens acosta una mica més al Badalona. En aquesta ocasió la victòria ha estat de l'Oscar.

Equip format aquesta setmana per la Miriam, el Vicenç, l'Oscar i el Noel.



SANT ANDREU "F"  1,5 - 2,5 SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

No ha pogut l'equip F davant del líder però amb aquest punt i mig es situa en quart lloc a només mig del tercer, el Granollers-Canovelles i a un del Mabepa Quatre camins. Força per aquestes dues darreres jornades on encara podem lluitar per un tercer lloc.

Ha guanyat l'Izan, taules de Luis Enrique i no han pogut puntuar en Roger i Zhichen.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada