dissabte, 8 de juny del 2013

Campionat Col·legi SIL

El dissabte 8 de juny, el Casal va col.laborar (com en els darrers anys) en els actes de cloenda de la Fi de Curs amb el col.legi SIL on tenim el nostre company  Rodrigo Ramal fa  de monitor durant el periode escolar.
De bon matí, ja estavem a l’Avinguda Tibidabo posant peces i rellotges. El dia no acompanyava gens ni mica però aguantava.
L’hora prevista d’inici eren les 10.00h i de fet ho teniem tot ben preparat per ser puntuals. Però una tromba d’aigua que va durant quasi una hora, ens va obligar a començar amb un retard considerable (quasi les 11.00h )  i vam haver de canviar el patí per una aula.

Vam fer dues activitats: una pels més petits que consistia amb un Sistema Masnou i l’altre pels seniors on vam fer un Campionat de Ràpides 3’+2’’.

Els joves que van ser premiats son:

1. MAR MARTÍ
2. DAVID CISNEROS
3. BERNAT CALVO

I tingueren premi especial :

4. VICTOR HERMES
5. ALFONS VILA

El torneig de Seniors (adjuntem quadre de classificació) consistia en un tancat de 14 jugadors ( 7 andreuencs i 7 del SIL ).
Havia 6 trofeus pels 3 millors de cada col.lectiu.
La classificació general va ser la següent:

  1. Daniel Travesset
  2. Félix Romero
  3. Pedro Díaz

Millor Local : Jordi Qijun (tot i que ja sabeu que enguany ja forma part del Casal)
2on. local: Jordi Vidal
3er. local: José Luis Domínguez

Val a dir que no es va poder jugar la darrera ronda doncs es solapava amb l’inici d’un altre activitat ( Teatre del més joves) i els pares, evidentment, no hi podiem faltar. Degut a això, Pedro Díaz va cedir el tercer lloc a Josep María Rise doncs la darrera ronda Pedro havia de jugar amb el que fou el Campió.

Volem aprofitar per agrair al col.legi la bona acollida que sempre ens dona i , en especial, al Sr. Manuel Pozo que sempre es preocupa per tal que totes les activitats surtin com cal.

La JuntaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada