dissabte, 1 de juny del 2013

Social Infantil fi de curs - 2013

Aquest matí, des de les 10:00h fins la 13.00h, hem muntat el Fi de Curs de l’Escola d’Escacs.  Per acabar de la millor manera possible, hem organitzat el Social infantil obert, però, a tots els nens del barri, i de fora, que hi volguessin participar.
Així doncs, hem tingut representació de moltes escoles: Ignasi Iglesias, El Sagrer, Eulàlia Bota, Safa, Laia, Mestre Gibert, Splai…i algunes una mica més llunyanes, com Santa Teresa i  La Salle Gràcia. En total hi han pres part 21 joves.
El Torneig ha començat puntualment a les 10.15h.  Ha estat un sistema suís a cinc rondes. Tots els jugadors han tingut un comportament molt esportiu i  hem finalitzat les partides a les 12:30h. Tot seguit hem fet l’entrega dels trofeus per als quatre primers classificats, així com per als millors SUB10 i SUB8.  I, com no podia ser d’un altra manera, tots els participants han tingut la seva merescuda medalla. Posteriorment, hem fet el ja tradicional pica-pica on hem pogut compartir una estona magnífica amb els joves i els pares.
Agraïm, doncs, a tots els joves així com als pares tota l’ajuda que ens han donat durant el transcurs del campionat. Per  a nosaltres ha estat un plaer poder comptar amb tots vosaltres !
Per acabar, també vull fer una menció especial als monitors que ens han ajudat a fer les classes enguany: Jordi, Ferran i Dani, així com a tots els voluntaris ( Salva Roig, Joan Casals i el nostre President Félix Romero) que avui ens han ajudat en l’organització.
A continuació adjuntem la classificació del torneig així com algunes fotografies.
Classificació Final:
Campió: Pau Rubio
Subcampió: Jan Travesset
3r. class. Xavier Cussó
4t. Arnau Gómez
Millor Sub10: Saul Marabaján
Millor sub8: Ian Corsellas.
Moltes gràcies a tots!
Bones vacances. Ens retrobarem al setembre!


La Junta








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada