dissabte, 15 de juny del 2013

Sopar fi de temporada

Dissabte dia 15 tingué lloc el tancament oficial de la temporada, amb el tradicional torneig de ràpides i el Sopar de fi de temporada.

El torneig de ràpides el va guanyar el Oriol Delisau, amb el Miquel Sierra en Segon lloc i el Daniel Travesset en tercer lloc. Tot una mostra de la evolució del jovent de la pedrera que ja va prenent posicions serioses dins el Club.

Durant els cafès tingué lloc el repartiment de premis de la temporada, on cal remarcar el trofeu a la regularitat de l'Aitor; i la Placa amb l’homenatge al títol de MC del Joaquim Travesset, així com a tots els premiats de durant la temporada. Dos nous premis es van incorporar aquest any; i son els premis al penúltim. En Salvador Elias al Social i en Salvador Roig a les Ràpides, foren els qui els reberen.

Posteriorment tinguérem la xerrada del nostre President; en Fèlix va destacar el gran moment esportiu pel qual passa el Club, amb un primer equip a la difícil DH, un segon equip a Primera, un tercer mantenint dignament la categoria, i un quart equip que celebra el seu ascens; sens dubte una fita dins la història esportiva del Sant Andreu.
Va destacar la gran evolució dels joves que cada cop apunten més amunt, i que ara son ja un puntal en tots els equips, i el mix de sèniors i joves fan un tàndem molt bo. En Dani Travesset es el responsable de la formació dels joves i vol intensificar la feina a les escoles del barri.
En Felix va aprofitar la ocasió per a demanar l’assistència a l’Assemblea anual, a fi de que la participació dels socis en les opinions de les activitats pugui ajudar a la junta a decidir les preferències de cara a la propera temporada, i que es planteja fer l’Assemblea al Juliol, per a preparar millor la temporada.
Finalment, van haver uns moments emotius en l’acte de record dels qui ens han deixat aquest any, el Pare de la Merche i el Sergio Delisau; l’Anna va tenir unes molt boniques paraules d’agraïment al Club pel recolzament rebut, i ens va definir com a una gran Família que som; i tant que SI.

















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada