dimarts, 7 de febrer del 2017

Lliga Catalana 2017. Ronda 3

Jornada difícil aquesta tercera per els nostres equips també, on tant sols ens em anotat una victòria tot I que tret d’algún cas especial es podria haver aconseguit millors resultats, i ara en las següents ja no es pot badar ,

Anem per equips:

SANT ANDREU  3.5 – FIGUERES 6.5

Resultat clar per els empordanesos tot i que las partides van estar força igualades fins ben entrada la tarda. A les 19:30 tant sols havia acabat una partida amb resultat de taules, però desprès d'aquest empat el rival es va anotar 6 punts consecutius, que van fer inútil la nostra reacció final. Per taulers victòries d’en Karen, Sergi Subirats i Ferran Gonzalez, taules d’Einar, i derrotes de Miguel,Kike, Castelltort, Travesset, Oriol i David Pueyo

SANT FELIU 5.5 – SANT ANDREU B 4.5

El Sant Feliu va presentat l'equip esperat només amb la baixa del nº 4 del ranking.  El matx per taulers força igualat.
Ja , de bon matí, Néstor i Pedro queden quasi perduts d’obertura mentre que Thomas (el veiem guanyat) i Nico tenen la partida amb clara avantatge. A més, al rival d’en Jan encara no era present. Quan quedaven només 3 minuts per arribar a l'hora, el rival del Jan es presenta.
A les dues hores de joc, Dani fa taules amb Mingo i , en poca estona, Jan guanya amb un joc molt madur al seu rival (un 2020).
Seguíem amb les partides de Néstor i Pedro perdudes…però tota la resta estaven millor. Les partides de Thomas i Liarte estaven posicionalment guanyades.
Nico i Joaquim favorables. Choco i Félix sense cap perill i mínim taules.

Pedro I Néstor confirmen la seva derrota . Amb 2,5 -1,5 i amb els aclaparament de rellotge, comencem a fer impressicions en partides guanyades.
Thomas deixa perdre una avantatge de dos peons i activitat. El rival de Nico ja no té les debilitats que tenia i Joaquim queda inferior.

Liarte confirma la victoria fent una bona partida i jugant molt bé els “apuros”. Choco i Félix firmen taules.  Nico fa el mateix amb el MC Pujol.
Amb 4-4 ja es veia el resultat final. Thomas ha de lluitar per fer taules i en Joaquim ha d’inclinar el rei.
Una vegada més, derrota per la mínima. Una pena de matx…doncs a mig matí…pensava que guanyariem i sense patir.

Cal seguir lluitant. Sabem que no será un any fàcil però cal seguir treballant per assolir els objectius.

Una dada important pel primer i segon equip. Els percentatges que tenim amb negres son realment preocupants. Això és, fins a cert punt, normal doncs la majoria som jugadors “retirats” (només juguem el per equips). Per aquest motiu, cal trobar un moment i revisar les línies que més coneixem.
Si no som capaços de millorar aquests percentatges, patirem. Recordeu que fem classes setmanals i si cal fer consultes tenim companys molt preparats que ens poden ajudar.  Ànims !!


SANT ADRIA 8 – SANT ANDREU C 2

Com ja era previsible, l'equip C ha sofert un altre correctiu, per això tant de mes s'ha de valorar mes que positivament qualsevol punt que s'hagi pogut fer.

Si la setmana passada el rival ens superava en més de 1.000 punts ELO, en aquesta ocasió, el Sant Adrià ens avantatjava en 2.000 punts. Gairebé res!!. La mínima diferència ha estat de 154 punts. I la màxima, de 274, en el cas del primer tauler, defensat per Fulgenci Tacon.

El matí, dintre de tot, no començava gaire malament: Tacon ha hagut d'inclinar el rei però, tot seguit, la victòria de Casals ha igualat el matx. I magnífics els dos joves, Edgar i Artur, aquest darrer debutant al C, que han assolit les taules davant rivals teòricament molt superiors. Era el momentani 2 a 2. Tot seguit, han perdut Simon i Sosa, deixant el matx en 4-2. Quedaven 4 partides, que s'han jugat gairebé fins a les 4 hores. Malauradament, però, un darrere l'altre, Conesa, Franzoni, De la Porte i Picatoste, han hagut de retre el rei. El resultat final: 8 a 2.

Felicitar als que en aquest matx haveu puntuat i donar ànims als que han complert el pronòstic de perdre contra un rival ara per ara inaccesible pel nostre preferent que segurament hauria d’estar en altre categoría superior

SANT ANDREU D 1.5 – ESPLUGUENC 4.5

Matx que es preveía força igualat i una oportunitat perduda per el quart equip contra un rival d'entitat similar . Començava el matí amb una derrota d’en Josep Clave, tot seguit en Carlos Calvo guanyava al sisé tauler, pero les derrotes de Salva primer -contra un rival molt superior en Elo- i de Fernando desprès no auguraven res de bo; a les dues darreres partides, el rival en posició superior  demanava taules a Jordi Pons que va haver d'acceptar i  derrota final en llarga partida d’en Salvador Elias que deixà el marcador en un inapel·lable 1.5-4.5.

SANT ANDREU E 2.5 – VILA OLIMPICA B 1.5

Bona i treballada victoria la del nostre darrer equip. I això que les coses començaven torçades pels nostres interessos, doncs Feliciano en partida curta en temps no tant en moviments perdia en un intercanvi ràpid de cops el tauler 1 Tot seguit en Saul feia taules contra un rival adult pero la reacció final va vindre de la mà d’en Joan Latorre i d’en Eduardo Saldias que es van impossar finalment donant el triomf al Sant Andreu.


Bé, la propera jornada, recuperem efectius, hem de començar a anar amb tot, ara que els objectius es van definint, us preguem màxim compromís amb l'equip i club

Bona setmana!

Classificacions i partides:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada