dilluns, 13 de febrer del 2017

Lliga Catalana 2017. Ronda 4

Per fi, ja hi havia ganes d'una jornada més fructífera que les anteriors!!
Aquesta vegada SI, que els tres primers equips han aconseguit la victòria i tot comença a veure's d'un altre color.
La nota negativa han sigut els equips més inferiors que han patit les baixes de "més adalt", tot i fer uns bons matxos contra rivals molt superiors en ELO

Us passo les cròniques en las que tenim el suport d’en Dani al A i B I Joan Casals al C.

MONTCADA 3.5 – SANT ANDREU A 6.5

Primera victòria dels nostres, en un matx com tots els de Divisió d'Honor ple d'emoció. Per taulers: Victòries dels dos GM, Karen i Miguel , ben secundades per la d'Einar i la d'un Subirats en plena forma, la del primer en acabar i que ens anava retransmeten" en David, taules d'en Joaquim Travesset, Toni i Ferran. Les derrotes d'un Kike que amb una forta indisposició va portar al seu rival al límit i d'en Oriol Delisau van quedar en anecdòtiques.
Propera parada: Lleida al Casal. Ens agradaria veure la Secció plena de Socis. Fem una crida a tots per recolzar al primer equip !  És un matx vital. Si som capaços de guanyar, tindrem moltes opcions d'anar al grup de dalt.


SANT ANDREU B 6 – JAKE 4

 Marcador de Set de tenis en el partit del nostre B Primera victòria també del curs en un matx amb moltes taules - fins a 6- i on tant sols una derrota, han decantat el marcador final al nostre favor davant un dels rivals més forts de la categoria i amb molta experiencia.
Començàvem dissabte amb la baixa important d’Anguera per malaltia. Néstor pujava al B.
A mig matí, el matx pintava força bé. No es veía cap partida malament i algunes força bé. Fins i tot, el rellotge ens era favorable en algunes partides.
Sergi Liarte va inaugurar el marcador amb unes taules.  Tot seguit , Néstor en una posició amb qualitat de més però que podía ser “enganyosa” sota el meu parer també signa taules. En aquests moments, teniem partides molt favorables (Joaquim, Camacho i Pedro) . La resta força bé. Cap inferior.
Poca estona després, Thomas signa taules en una partida on estava pitjor de temps i no tenia cap avantatge.
Nico ha d’abandonar al rebre un cop tàctic del rival . Joaquim confirma la victoria (3 de 4 amb 77 anyets).  Amb 2,5 a 2,5 tot estava per decidir.
Pedro amb un joc molt sòlid confirma la seva victoria així com Félix. I Dani signa taules en una partida on va tenir les seves opcions. Amb 5 a 3 restaven la de Joan i Choco que eren favorables. Joan deixa escapar moltes opcions per guanyar i ha de signar taules. Choco fa el mateix en un final de torres força ben jugat pel rival.  
Un molt bon matx, ja no pel resultat si no per com es van jugar les partides. 
Propera setmana , matx vital davant el Cerdanyola B. Segur que vindran amb el millor equip doncs han de reaccionar si no volen baixar de categoria.

SANT ANDREU C 5.5 – ARENYS 4.5

Per fi, tot i jugant contra un primer equip, l'Arenys de Munt, hem pogut disputar un matx amb igualtat teòrica de forces. Pel davant una mica millor el rival, pel darrere una mica millor nosaltres.

Molta 'tranquil·litat' fins a migdia; tanta que s'han anat succeint les taules en les primeres sis partides que han finalitzat: Picatoste, Sosa, Conesa, Roig, Jan Travesset i Casals posaven el 3-3 al marcador.

Després l'Edgar Roca, un gran Edgar, guanya la seva partida i ens posa amb avantatge mínim, però avantatge al cap i a la fi. Després, l'Enric Franzoni també assoleix la victòria i, amb això, el 5-3, que ens assegurava no perdre. Però no n'hi havia prou. Calia, com a mínim, mig punt més. L'Olivier, amb una partida molt complicada, i l'Artur, amb avantatge material però la iniciativa del rival, tenien la victòria a les seves mans. Finalment, Olivier de la Porte materialitza mica en mica un avantarge, entra en una combinació de mat... però li cau la bandera: 5-4.
Quedava el matx en mans del jove Artur Taltavull qui, demostrant ja la seva 'veterania' en aquesta categoria, on hi jugava per segona vegada, després d'haver obtingut taules la setmana passada davant un rival molt superior, no acusa la pressió, fa bons els pronòstics, obté unes noves taules i, amb això, la primera victòria del 'C': 5,5-4,5.
El 'match ball' que suposava l'encontre amb l'Arenys de Munt quedava salvat.

LA LIRA C 4.5 – SANT ANDREU D 1.5

No ha pogut fer gaire cosa el quart equip, en front del líder que portava el seu equip de gala, i on el seu últim tauler superava el primer nostre en 60 punts Elo. Molt mèrit el 1.5 aconseguit gràcies a la victòria d'un Feliciano, a un rival que el superava 250 punts i les taules d'un Carlos que neutralitzava perfectament un igualment de 250 superior. La resta derrotes comprensibles de Fernando, Jordi Pons, Salva Elias i Saul Marabajan, en partides totes disputades.


L’ESPIGA DE LES CORTS F 3 – SANT ANDREU E 1

Derrota del nostre cinquè equip, en el que la millor notícia es el debut dels joves Albert Vidal i Enric Castillo, qui ens han cobert per sota deixant ben alt el nom del Sant Andreu, i que de ben segur de continuar en aquesta línia aviat els veurem en equips superiors. Derrota dels dos joves, junt amb Eduardo Saldias, que deixava en estèril la d'un bon Joan Latorre, que aconsegueix sumar un altre triomf en el seu primer any en competició.

Classificacions i partides:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada