dilluns, 20 de febrer del 2017

Lliga Catalana 2017. Ronda 5

Jornada de contrastos aquesta cinquena, on l'emoció comença a formar part encara mes, del nostre joc ciència  sobre tot a l'hora de definir posicions cara a la classificació final, B,C,D,E ja han passat l'equador de la competició i els objectius per tant molt mes clars.

Cal destacar un punt per sobre dels demés i es que del jovent que va pendre part en qualsevol partida de qualsevol grup – parlem de sub 12, no es va produir cap derrota.: TOTS VAN PUNTUAR, Jan, Edgar, Artur a Preferent, Saul a segona provincial i els dos mes joves en Albert i Enric a Tercera Provincial. Tot un èxit de la nostra escola i que ens dona una perspectiva de la nova generació que està pujant.

Respecte a la jornada, Anem per parts;

SANT ANDREU A 5 – LLEIDA 5

Quin troç de jornada la viscuda dissabte!!. Es va passar del pitjor al millor, per al final quedar-se amb un empat que 45 minuts abans d'acabar semblava una utopia.
Començava la jornada amb unes taules d'en Kike, amb negres que va secar la línea del adversari des de la teoria, a continuació un Arash a qui em d'estar agraïts per la seva entrega i disposició inclinava el rei, taules seguidament de Miguel en final de peons i torre, i derrota de Toni Castelltort que posava un amenaçant 1-3 a favor dels de la terra ferma. Tot seguit Bautista, qui també va recolzar l'equip tirava d'experiència en posició  no clara pels seus interessos i firmava unes taules. Gairebé a l´hora acabaven en Einar i Uri en apuros de temps des de feia molta estona amb 1.5 mes per nosaltres, victòria del delegat i empat de Delisau, 3-4, . El tauler numero 1 Karen no fallava i forçava gairebé el mat a un rival que ha d'abandonar, 4-4- i el plat fort, final gairebé de ràpides d'un Ferran, que semblava com peix en l'aigua on va anar collant al rival fins guanyar peça i forçar el rival a abandonar i un d'en Kim, on el rival va aconseguir un peo de mes que li donava la victòria.

Important empat i dissabte que ve, matx a vida o mort a casa del Peona i Peó.
Per cert, gràcies a tots aquells que us vau acostar a veure bons escacs i recolzar l'equip.!

CERDANYOLA DEL VALLES  B  1  - SANT ANDREU B 9

Mes facilitats de les previstes ha donat un rival molt minvat per les baixes on sembla haver donat prioritat al seu tercer equip, ja que per sota han presentat fins a 3 sub 14. No resta mèrits als nostres, que han anat per feina , imposant-se en 8 taulers, i només  cedint dues taules, Victòries d'en Dani –lesionat en una mà pero que no ha faltat a la cita a qui el rival li ha facilitat la feina en no presentan-se, Felix, Choco,Nico, Sergi Liarte, Anguera, Joaquim Travesset, Nestor, i taules de Pedro i David Pueyo.
Important punt de totes maneres d’un b que queda amb 2,5/5

MATARO 8  - SANT ANDREU C    2

Un altra rival duríssim amb molt mes Elo el que ens hem trobat a Preferent. Esta clar que aquest any amb el sorteig no em tingut gaire sort en aquest grup. De tot el negatiu, atenció els punts els han aconseguit els joves, Jan, Artur i Edgard!!! Aixi com en Josep Clavé que demostra que aviat estará molt mes amunt que ara en el que es refereix a ELO. Derrotes del altres 6 taulers, en Quim Conesa primer seguit de Sosa, Franzoni, Simon, Salva i d’un Olivier que va lluitar lo impensable en partida boja on entrega torre i peça per 6 peons!.

SANT ANDREU D 3 – CONGRES D 3

Empat final també del quart equip, matx contra un rival perillós pero en el que hem perdonat i regalat massa. Començaven amb victòries de Carlos per incompareixença del rival  i d'un extraordinari Saul davant un rival força experimentat, pero a continuació en Salvador Elias - amb molt de mèrit doncs ha tingut moltes molèsties físiques i tot i això no ha deixat vacant el tauler- se li queia la bandera. Poc desprès en Jordi Pons, venint d'una posició amb qualitat de menys , comet una errada que deixa la partida vista per sentència, 2-2-, pero Feliciano s'apunta el 3-2 per el Sant Andreu i Fernando en posició forçada amb alfil de menys per peons ha d'abandonar  quedant el  3-3 definitiu al marcador

SANT ANDREU E 3 – CONGRES F 1

Fenomenal victòria del quart equip on els joves, Enric i Albert han estat formidables i s'han anotat el punt. Triomf que apuntalava en Eduardo en vèncer al tauler dos.
Derrota final d'un Joan Latorre que no entela el bon campionat que està fent en el seu debut.

La setmana que ve, sisena ja, atents a la convocatòria.!!

Classificacions i partides:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada