dilluns, 27 de març del 2017

Èxit en el Campionat de Barcelona Sub 12 per Equips !!

Del 24 de febrer al 24 de març , els nostres joves han participat en el Campionat Escolar CEEB Barcelonés per equips, on han pres part 25 equips de Barcelona i rodalies.

El torneig ha estat a cinc rondes i el sistema de puntuació és “punts per tauler” i , en cas d’empat, “punts de matx”.

El Sant Andreu ha presentat tres equips A, B i C. De fet, en el darrer també hi han jugat joves de l’escola Dominiques de l’Ensenyament..

Equip A: partiem com a favorits però encara teniem en ment la Final de Catalunya on no vam  estar a l’altura del que esperavem. Ja de bon inici  sabiem que no seria gens fàcil. Equips com Peona i Peó; La Lira, Tres Peons o Ateneu Colon  eren rivals forts.  

L’equip ha estat integrat per Jan Travesset (5 de 5), Edgar Roca (5 de 5), Artur Taltavull (4 de 5) i Santi Martínez (2 de 5). Vam començar força bé amb dos victòries (7 de 8 punts) però a la tercera ronda ens vam enfrontar als amics de La Lira. Un equip molt compacte on tots els seus integrants eren joves sub12 de primer any. El matx va ser molt dur i vam empatar 2 a 2. Amb 9 de 12, altres equips es van apropar a les places capdavanteres i, només un bon final de torneig   ( 4 a 0 i 1 a 3, en total 7 de 8), guanyant en darrera ronda a Ateneu Colon,  ens va permetre quedar :                  
Campió de Barcelona amb 16 punts de 20 possibles i amb quatre victòries i un empat.

Equip B: si la fita assolida per l.’equip A és molt meritòria, la del nostre equip B no ha estat menys. Un equip molt jovenet integrat,  bàsicament, per joves de primer any i poca experiència han quedat  3r. de   Barcelona amb 12,5 punts. Quatre victòries i un empat. Cap derrota.  Gràcies als “punts de matx” vam poder assolir podi al ser l’equip amb millor desempat d’un total de cinc. Molt bones les dues darreres victòries davant Catalunya i Vila Olímpica, clubs que destaquen per treballar molt bé el planter.

Per taulers: Albert Vidal ( 1 de 3), Enric Castillo (3,5 de 4), Pol Maldonado (2 de 4), Bernat Pujadas (1 de 4), Arnau Pelegrín ( 4 de 4 i és sub 10 !!! ) i en Sergi de Vroe (que ens va poder ajudar en la primera ronda 1 de 1).

Equip C:  aquest equip era un “mix” Sant Andreu-Dominiques de l’Ensenyament. En aquesta escola tenim els amics Carles Costas i Jordi Serrahima. L’equip estava integrat, exceptuant algún cas concret,  per joves amb molt poca experiència competitiva. Tot i així han fet el 50% dels punts ( 10 sobre 20) amb dues victòries i tres derrotes quedant en 13è lloc de 25 d’equips. Força bé !

Per taulers: Miquel Elsheikh (1,5 de 3), Arnau Menasalvas (2,5 de 4), Arnau Ariza ( 2 de 4), Roger d’Arquer (2 de 2), Víctor Nova (1 de 4) i Darío Colomé ( 1 de ·3).

A tots ells, l’enhorabona pels èxits i per la lluita davant el tauler. A disfrutar d’aquest dos podis i a seguir treballant que haurem d’estar ben preparats per la Final de Catalunya !

Agrair també als pares i monitors el suport que ens heu donat  cada divendres.  Sense el vostre suport, això no hagués estat posible.

Daniel Travesset

Classificació final:

  


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada