dilluns, 6 de març del 2017

Lliga Catalana 2017. Ronda 7

Uff, quina jornada hem viscut,!! Apassionant i el més important, molt favorable als nostres interessos on tots els que havien de guanyar i tenien possibilitats reals, han guanyat, deixant els objectius molt mes propers.
Queda o bé tot un play off pel títol o be un esforç de dues jornades en equips que van clarament a més per poder dir que ha sigut una bona temporada.
Som-hi nois.

Us comento:

PEONA I PEO 3.5 – SANT ANDREU 6.5

Un rival que ens tenia ganes i que lluitava també per estar ben amunt ens esperaba dissabte al Guinardó.
L’absència de Quartas per sorpresa els restava potencial pero tot i això es un rival que juga, molt perillós.
El primer resultat va trigar en arribar i no va ser el millor pel Sant Andreu, doncs Einar perdia la seva partida. Punt que ràpidament recuperava en Karen en derrotar Josué Expósito, pero l'equip local s'apuntava el 2-1 en perdre David Pueyo dels nostres. Oriol Delisau s'encarrega de posar ràpidament el 2-2 i tot igualat, però l'equip del Guinardó agafa avantatge un altre vegada en caure l'Arash contra un molt bo Garcia Ramos. El GM Miguel Pantoja tauler numero 2, s'imposa establint el 3-3. Ara sí que un punt es com or pur, que troba en Ferran donant un cop al rival del que ja no es recuperaria. Més encara del 5-3 que estableix en Kike al derrotar al sempre tàctic David Ayza. El punt definitiu, el que dona el triomf final l'aconsegueix en Sergi Subirats 6-3, marcador que acaba liquidat amb el 3.5-6.5 amb les taules ben lluitades en posició difícil d’en Toni Castelltort
Un equip A que ha anat de menys a més en el campionat i que sembla estar en el millor moment per afrontar el segon tram de la competició amb l'objectiu de superar la classificació del any passat. Per què no??

SANT ANDREU B 6 – CORNELLA 4

Fenomenal triomf del segon equip. Necessari per evitar entrar en problemes si bé no es pot cantar com salvat encara. El pas és important però no està fet matemàticament i s'ha de puntuar en alguna de les que queden.
Per taulers punts importants d'Anguera, Nico, Pedro i Fèlix; taules d’en Dani, Camacho, Sergi Liarte i Nèstor, que compensaven de sobres las partides perdudes d’en Travesset I i Choco respectivament.


Dani Travesset 

Jaume Anguera 


Joaquim Travesset

Pedro Díaz i Joan Camacho

SANT ANDREU C 2.5 – SANT JOSEP DE BADALONA 7.5

Ja avisavem i sabiem de la dificultat del rival, que va vindre amb pràcticament tota l’artilleria a buscar un triomf que s'en va emportar de forma contundent en el que els nostres van resistir tant bo van poder. Per taulers, puntuaven en Sosa en aconseguir l’únic triomf nostre i uns molt bons empats d’en Franzoni, Quim Conesa i d’un extraordinari Edgar en progressió constant. Derrotes per contra d’en Olivier, Simon, Jan Travesset, J.Casals , Salva i Artur. Curiós el final de partida d'en Sosa que finalment va guanyar per temps tot i tenir la partida igualment guanyada. Va ser una gran partida on tenia totalment guanyat el final amb tres peons passats i avançats. Per a sorpresa dels que seguíem la partida, el seu rival va rebutjar un cop tàctic on treia taules per què volia guanyar, tenint la partida pràcticament perduda (?)


Jan Travesset i  al seu costat Joaquim Sosa 


 Artur Taltavull

L'equip C, en primer terme, l'Olivier i en Simón 

SANT ADRIÀ D 1.5 – SANT ANDREU D 4.5

Un equip D que també va de menys a més al campionat, va guanyar amb claredat un rival directe fins poques jornades per evitar el descens,
Començava el matx amb una ràpida victòria d’en Feliciano, que tot seguit ampliava en Carlos amb el 2-0. En posició igualada el rival d’en Jordi Pons demana taules que aquest accepta, quan ja les previsions eran de bones partides d’en Saul i Fernando. Una mica més travat en Josep Clavé. Saul, aconsegueix imposar la seva avantatge simplificant al màxim, i Fernando observa com el rival amb peons de menys inclina el rei. Punt a la butxaca. En Josep Clavé te una posició insalvable que permet al rival sumar un punt mes intranscendent per el marcador final.
Bon matx que s'havia de guanyar d’un equip que aspira a acabar amb dos triomfs més i escalar el més alt que pugi amb l'ascens ja impossible.
A per el tercer lloc!

FOMENT E 1.5 – SANT ANDREU E 2.5

Triomf per seguir creixent el d’aquest equip E on el jovent esta tenint un paper important. Enric Castillo aconseguia una bona victoria que acompanyat a la dels mes veterants en edat, Eduardo Saldias i les taules de Joan Latorre, ens donaven el triomf. La derrota d’en Victor no te cap importància i forma part del aprenentatge del jove jugador a qui animem desde aquí, doncs recentment va guanyar el torneig a l'Institut en el que cursa estudis.

Aquesta setmana atents, estem preparant la convocatòria pensant en els millors equips per afrontar el que resta. I es que: “¿alguien da más?”

Classificacions i les partides del primer equip:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada