dimarts, 21 de març del 2017

Lliga Catalana 2017. Ronda 9

Game Over!
Per  a 4 dels 5 equips i per tant per la majoria dels jugadors del club, s'ha acabat la lliga aquest any 2017.
A diferència d'altres tant sols queda jugant el equip A, mentre que la resta no juga cap play off.

Ha sigut un any difícil amb moltes baixes , jugadors amb els que es contava quan inicialment es van formar els equips i per un o altre motiu no han pogut participar. Mala sort, doncs això ha restat potencial als diversos equips, tot i que finalment ens hem defensat amb ungles i dents a totes les categories amb participació.

Donar les gràcies a tots aquells que haveu ajudat i aportat el vostre esforç a aquesta competició tan maca. Destacar en aquest tema als xavals de l’escola. Gràcies a aquest jovent setmana rera setmana hem pogut presentar els 40 jugadors necessaris per omplir les convocatòries!. No tothom pot presumir del mateix!

Anem per parts:

COLON SABADELL 6.5  – SANT ANDREU A 3.5

Va caure el nostre equip A a la seva visita a Sabadell. Els vallesans es van acabar impossant tot i que el nostre equip va fer un bon matx.
Començava igualant en Miguel Muñoz la seva partida, contra Gonzàlez, pero en Toni Castelltort queia contra Lorenzo, Ferran Gonzàlez, confirmava el seu gran estat de forma derrotant al seu rival i posant la igualtat al marcador, en Nico, confirmava la seva superioritat a la partida, sumant el punt que ens posava davant al marcador, 1.5-2.5. Tot seguit en Dani cau , al igual que en Joan Bautista una miqueta més tard, i el Sabadell per davant. En Karen i l'Oriol feien taules però ja no podien salvar el marcador, Arash i Kike també queien amb lo que el marcador final queda en el 6.5-3.5. Bon matx amb coses positives en tot cas. Recordem que es el grup per el títol.!

SANT ANDREU B 4.5 – MONTMELÓ 5.5

Derrota mínima del equip B, que no es jugava res, doncs està consolidat a segona divisó matemàticament des de la setmana passada i que tot i això va lluitar totes les partides al màxim, varies d’elles es van decantar per molt poc per els visitants i podríem estar parlant d'un altre resultat, al final, però cal felicitar al rival.

Per taulers Victòries de Simon, Trave, Pedro Diaz ,  Taules de Thomas, Casals.Jaume Anguera.
Derrotes de David, Quim Conesa,Carlos Calvo, Josep Clavé.

SANT ANDREU C 4 – MALGRAT 6

No ha pogut ser. El Malgrat ens ha superat i combinat amb la victòria de l'Arenys fa que ara mateix amb la novena posició aconseguida, si bé no es oficial ni final,  estaríem fora de Preferent.

Tot i això però s'ha de mantenir l'esperança, ja que FINS FINALS de Març quan acabin els play offs no es sabrà segur. Queda alguna combinació possible amb la que podríem salvar-nos.

Respecte al d'aquest diumenge, un matx difícil, amb un Malgrat amb tres taulers molt bons per dalt que han complert els pronòstics, tot quedava per darrera, on el jove Edgar Roca si ha sumat el punt sencer pero les altres 6 partides totes han sigut taules. Una llàstima, doncs moltes pintaven força bé però per una raó o altre al final els rivals han resistit.

Derrotes de Felix, Choco, Sergi  que se les veien amb molt forts rivals.  Empats de Nestor, Olivier, Pica, Sosa, Jan, Franzoni i altre victòria d'Edgar
  
SANT CUGAT D 3.5  – SANT ANDREU D 2.5

A punt varem estar d’aconseguir la victòria. Tot i no jugar-se gaire cosa les partides van ser molt lluitades i llargues, totes mes enllà de les 3 hores.
Inaugurava el marcador el nostre D amb una nova victòria de Feliciano que es va imposar a un rival que va voler forçar lo imposible i va acabar perdent. Una mica després en Joan Latorre en posició absolutament desesperada aconsegueix unes taules fruit de la seva resistència a un rival que l'ofega. Es posava el matx de cara amb la victòria d’en Jordi Pons, que amb peça de més aguantava les clavades i atacs del rival  fins que va poder canviar peces i queda el rival en una xarxa de mate, 0,5- 2,5. En Salva perd al cometre una errada en partida igualada i tot i encara anar per davant, malauradament les posicions de les partides d’Eduardo molt difícil, i Fernando difícil amb qualitat de menys no eran bons auguris i tots dos van haver de rendir-se a la superioritat material del rival. Matx per els vallesans, pero un bon torneig del equip de Segona Provincial.

MARTORELL 3- SANT ANDREU E 1

Molt bona feina i gràcies per l’esforç dels pares dels nois que van anar a Martorell per jugar representant al club. En Saul, - amb victòria fins i tot contra rival superior en Elo també- Pol Maldonado, Santi i Arnau, ens van permetre no deixar cap vacant, i tot i caure per 3-1, fer un digníssim paper contra un del líders de la categoría superiors en Elo als nostres joves.

Des d'aquí insistir en que cap de les jornades el Sant Andreu ha presentat vacants tenint molta culpa els nois del futur que forman part de la nostra escola.

Moltes gràcies a tots!!

*Classificacions i partides:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada