dilluns, 13 de març del 2017

Lliga Catalana 2017. Ronda 8

Gran jornada per els nostres equips, podríem dir que la millor en quant a victòries de la present lliga Catalana 4/5. Tant sols el primer equip que lluitava contra un poderós Barberáà va cedir una derrota molt honrosa que no treu cap mèrit a la temporada realitzada ja que recordem és al play off pel títol, amb objectiu complert.

Anem per parts:

SANT ANDREU A 4 – BARBERA A 6

No va ser fins a les dues ultimes partides que els vallesans van inclinar el marcador al seu favor. Amb Elo superior al nostre, els jugadors del Sant Andreu van vendre cara la seva derrota, allargant al màxim el matx en que els seus dos taulers principales, López i Alsina van donar el punt al seu equip davant l'heroica  resistència dels nostres Grans Mestres, Karen i Miguel.
Abans Einar havia fet taules, i en Arash, ens posava en franquícia. Després van arribar les taules d’en Joan Bautista, la derrota d’en Joan Camacho, taules d’Oriol, victòria d’en Ferran - molt bon campionat el seu també -, que ens tornava a posar per davant, que el rival igualava en inclinar Kike el rei.Taules d’en Toni, per arribar al final esmentat en que tant Karen com Miguel, en posicions difícils no van poder evitar la derrota. Molt bon matx però dels nostres.
  
MOLI NOU 1.5  – SANT ANDREU B 8.5

Contundent marcador, que assegura la permanència del nostre segon equip que militarà a la segona divisió l'any que ve. Vàrem anar amb un equip molt fort, - segurament el de més Elo aquesta temporada - i es van cumplir els pronòstics davant un rival que no va poder frenar la força presentada pel Sant Andreu en aquest matx.

Per taulers, victòries d’en Kim Travesset, David Pueyo, Daniel Travesset, Jaume Anguera, Nico Garcia, Thomas i Pedro Diaz. Taules d’en Sergi Subirats, Joaquim Travesset i d’un Salva Roig que estrena el seu marcador en la segona divisió. Enhorabona a tots.

 A l'esquerra, amb negres, Kim Travesset. A la seva esquerra, amb blanques en Sergi Subitats

Nico, Thomas i Joaquim Travesset 

  En Salva Roig, dret, observant la partida del Nico

En primer terme, a la dreta, en Dani Travesset

CANET 3.5  - SANT ANDREU C 6.5

Era un matx vital, perdent probablement ja es baixava, No s'hi valia res mes que guanyar. Però els nostres amb un equip més potent que en altres ocasions va donar un cop d'efecte i tot i que el perill encara no s'ha allunyat definitivament – es una categoría dura on baixen dos per grup i pitjors tercers- es va emportar el punt de Canet amb una actuació molt bona superant de totes totes la pressió que hi havia a l'ambient.

Per taulers victòries d’en Sergi Liarte, Nestor, Olivier, Edgar, Franzoni i Quim Conesa. Taules d’en Sosa   i derrotes d’en Choco, Picatoste i Jan Travesset.
Les taules d'en Sosa amb un petit enrenou. Va reclamar taules fotogràfiques, negant-se el reu rival ja que pensava que reclamava triple repetició (no és el mateix). Després d'aclarir-ho trucant a la federació i reproduint la partida on es va comprovar que es donava la mateixa situació tres vegades, finalment es va signar l'empat amistosament.
  
SANT ANDREU D 6 – ATENEU COLON D 0

El rival , ja amb la salvació a la butxaca, va aprofitar per portar un equip més feble del què podia i això va aprofitar el Sant Andreu prenent-se el matx amb tota serietat per cumplir els pronòstics i fer valer el seu Elo -la qual cosa no sempre es fácil – per guanyar amb rotunditat. Punt per Salvador Elias, Artur, Jordi Pons, Josep Clavé, Fernando i Carlos.
Ara a guanyar en l'últim desplaçament a Sant Cugat tot buscant el tercer lloc en un equip D que s’'ha anotat 3.5 dels darrers 4 punts en joc. Estem “on fire”

SANT ANDREU E 3 – CASTELLANO LEONES 1

Destacada també l'actuació de l'equip E on els nostres van superar el Castellano Leones per un clar 3-1. En Saul i l'Eduardo gairebé a la par i Feliciano desprès, fabricaven un 3-0 que el rival va maquillar en guanyar la partida a Joan Latorre.
Bona lliga també la d'aquest darrer equip del Sant Andreu.

Si us plau, per els quatre filials arriba l'últim matx, necessitem la màxima implicació i el darrer esforç per acabar de salvar al C, que no està salvat encara. Fem una crida a la participación de tots.
Tinc les baixes anotades; si algú ha canviat de parer o si per contra algú no ho ha notificat que ho digui.
És important montar be els equips. De fet .. això també es estrategia!!

Gràcies a tots.

Classificacions i partides:
*Les partides del primer equip tan aviat com estiguin disponibles








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada