dilluns, 26 de febrer del 2024

Lliga Catalana 2024. Ronda 6

Arribem ja aquesta setmana a la sisena jornada d'aquesta Lliga Catalana amb un gran èxit pels nostres equips!

Una altra setmana han guanyat tots els equips excepte l'equip E. Però també s'ha de posar en valor la lliga que està fent aquest equip format per nanos molt petits.

Anem a pams:

BARCELONA  4,5 - 5,5  SANT ANDREU

D'històric podríem qualificar aquest gran triomf davant tot un Barcelona que sempre aspira a estar a la part alta de la classificació. Va ser un matx molt complicat. Vam començar avançant-nos amb les victòries del Sergio i l'Edgar i taules d'en Tomy, Antoni i Jan. Més tard es va endur el punt el Dani, però van perdre l'Eric, l'Oriol i el Quique. Només restava la partida del Karen per decidir el matx després d'arribar empatats a 4,5. Finalment, va poder anotar-se el punt després  d'imposar la seva avantatge per decantar l'encontre a favor del Sant Andreu.

Gran resultat enfront d'un gran rival que ens situa segons a la classificació. Ens espera la setmana que ve el Vila Olímpica, equip que ocupa la part baixa de la taula. S'haurà de guanyar doncs per assegurar aquesta segona plaça. Difícil poder agafar al líder, el Barberà que s'enfrontarà a l'Andorra, que ara mateix ocupa la penúltima posició.



SANT ANDREU "B" 8,5 - 1,5  GAVÀ

Continua amb pas ferm el segon equip a la part més alta de la taula. Com a curiositat, pel que fa al desempat treu més del doble de punts al segon classificat. Aquesta setmana setmana no han tingut pietat d'un Gavà que només ha pogut treure unes taules. Han estat la d'en Joan Bautista al primer tauler, poder el més igualat pel que fa a Elo. A la resta de taulers hi havia molta diferència de nivell, amb 300 i 400 punts de diferència en molts taulers, i els punts han començat a caure aviat un rere l'altre. L'altre punt que s'ha perdut ha estat el del Jordi Chiva, que ha estat baixa d'última hora per un problema de salut del que esperem una ràpida recuperació.

Victòries d'en Ricard, Saul, Nico, Ferran, Nèstor, Sergi Liarte, Pere i Reinaldo i taules de Joan Bautista.


ATENEU HORTENC  2,5 - 5,5  SANT ANDREU "C"

Molt bon resultat el del nostre tercer equip a la nostra visita al barri d'Horta. Amb aquesta victòria ens situem provisionalment en tercer lloc a només mig punt del Tres Peons, un dur rival que ens visitarà la setmana vinent. Molta força a tots per aquest matx que serà molt complicat!

Victòries d'en Choco, Arnau, Simón, Víctor i Mateu; taules de Sergi Picatoste i derrotes de Franzoni i Fèlix.  


PEON NEGRO "B"  1,5 - 4,5  SANT ANDREU "D"

Segueix el D l'exemple del B comptant les jornades per victòries una setmana més. De totes maneres, igual que el nostre tercer equip, també rep la visita del Tres Peons la propera  setmana. Un equip que amenaça el nostre lideratge ja que estan només a mig punt i de ben segur que no vindran per fer amics. Molts ànims a tot l'equip i a donar-ho tot la setmana vinent!

Han guanyat en Peiró, Liam, Marko i Izan; taules de Jordi Pons i derrota de José María.


PEON NEGRO "D"  4 - 0  SANT ANDREU "E"

No ha pogut puntuar aquesta setmana el nostre equip E. Però totes les partides han estat molt lluitades i mica en mica aquests petits jugadors van millorant.

Aquesta setmana l'equip ha esta format pel Luis Enrique, el Vicenç, la Miriam i l'Oscar.
Molta sort la setmana vinent!!


LLINARS "E"  1,5 - 2,5  SANT ANDREU "F"

Victòria del sisè equip en la visita a Llinars. Amb aquest resultat l'equip F es col·loca en tercera posició amb 15 punts a només mig del Mapeba Quatre Camins.

Victòries de Jon i Jordi Segura, taules d'en Salva i derrota de Zhichen.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada