diumenge, 4 de febrer del 2024

Lliga Catalana 2024. Ronda 3

Jornada rodona pel Sant Andreu. Han guanyat tots el equips tret del D que aquesta setmana no jugava ja que al seu grup hi ha una vacant.

SANT ANDREU "A" 5,5 - 4,5 PLATJA D'ARO

Victòria molt treballada del primer equip davant el Platja d'Aro. S'ha definit per la mínima, per 5,5 a 4,5 però finalment el punt s'ha quedat a casa. Amb aquest punt provisionalment ens situem en tercer lloc. La setmana que ve hi ha un desplaçament força complicat contra el Foment que de guanyar ens confirmaria a la part alta de la taula.
Victòries d'Edgar i Toni; taules d'en Karen, Eric, Sergio, Quique, Oriol, Jan i Dani i una única derrota de Tomy Asís.

SANT ANDREU "B" 8 - 2 CORNELLÀ "B"

Un matx a priori favorable segons l'ELO però com sempre diem, s'ha de jugar i no ens podem confiar. Finalment no hi ha hagut sorpreses i aviat han caigut els dos primers punts que posaven el matx de cara i finalment ens hem endut el matx de marera clara.
Han guanyat Joan Bautista, Saul, Nico, Joan Camacho (com sempre quan ja no feia falta), Nestor, Pere i Franzoni. Dues taules de Ricard i Jordi Chiva i finalment en Fèlix ha perdut.
Tercera ronda i tercera victòria del B que continua líder  empatat amb el Vila Olímpica.

PEON DOBLADO "B" 2 - 6 SANT ANDREU "C"

El tercer equip també s'ha emportat el matx a la seva visita a Cornellà davant el Peón Doblado. Amb aquest resultat es situa en quart lloc empatat amb el tercer, la Gran Penya.
Victòries d'en Choco, Simón, Víctor, Salva, Mateu i Hussein; i dues derrotes d'Arnau i de Liam. Val a dir que l'Arnau venia cansat desprès de dues partides aquest dissabte que el van proclamar campió sub14 del Territorial de Barcelona amb 7 punts de 8. Enhorabona Arnau!

COR DE MARINA "F" 0 - 4 SANT ANDREU "E"

Clara victòria a la visita a Badalona davant el Cor de Marina que col·loca a l'equip com a quart classificat. Victòries de Joan Casals, Marko, Luis Enrique i Miriam. I si abans parlàvem de l'Arnau no poden dir menys de la Miriam, que aquest dissabte es va proclamar campiona femenina en el Territorial de Barcelona sub10.
Moltes felicitats Miriam! Esperem que aquesta sigui la primera de moltes copes!

VALL DEL TENES "C" 0,5 - 3,5 SANT ANDREU "F"

Per arrodonir la jornada l'equip F ha guanyat també al Vall del Tenes F cedint només unes taules. Ara mateix ocupa la setena posició. Victòries de Jordi Pons, Jon i Izan i taules d'en Roger.

Molt sort a tots la propera setmana!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada