dilluns, 19 de febrer del 2024

Lliga Catalana 2024. Ronda 5

Hem passat ja l'equador de la lliga amb aquesta cinquena jornada que ens ha portat la victòria a tots els equips tret de l'equip E. Cal recordar, però, que aquest és un equip de nens que tot just comencen i el seu objectiu no és altre que agafar experiència i tenir partides per poder analitzar a les classes.

Així doncs, anem a veure com va transcórrer aquesta cinquena jornada  de la Lliga Catalana 2024.

SANT ANDREU 6,5 - 3,5 ANDORRA

No semblava un matx fàcil aquest en què rebíem l'Andorra a casa. Un equip a priori per Elo prou similar al nostre que feia pensar que estaria molt igualat i on la victòria podia caure per qualsevol bàndol.
Finalment, després de signar unes quantes taules, dues partides es van decantar pel Sant Andreu, les del Quique i l'Edgar. Posteriorment van arribar altres empats que ja deixaven el matx sentenciat al nostre favor. Per finalitzar l'encontre, l'Oriol es va endur  el punt per deixar el definitiu 6,5 a 3,5 al marcador.
Taules doncs d'en Tomy, Karen, Eric, Sergio, Jan, Toni i Dani i Victòries de Quique, Oriol i Edgar.
Un altra jornada dura la de la setmana vinent amb el Barcelona amb qui ara mateix restem empatats i amb un desempat que està pràcticament igualat.
Molta sort dissabte que ve!!


Moment del matx Sant Andreu - Andorra


SANT ANDREU "B" 8 - 2 PEON NEGRO

Contundent resultat que deixa ben clar que el nostre equip és un ferm candidat a fer-se amb el primer lloc en aquest grup tercer de  preferent.
No ha tingut opció el Peón Negro que portava un equip en principi inferior al nostre i que així ha acabat demostrant-se. 
Set victòries que han vingut a càrrec d'en Joan Bautista, Ricard, Nico, Ferran, Sergi Liarte, Pere i Jordi Chiva. Dues taules de Saúl i Víctor amb una única derrota de Franzoni que ens mantenen al primer lloc de la taula empatats amb el Vila Olímpica B.



VILAFRANCA "C" 1,5 - 6,5 SANT ANDREU "C"

Seguint l'exemple del B, el nostre tercer equip tampoc ha perdonat al Vilafranca amb un altre resultat que ha mostrat una clara superioritat dels nostres en la nostra visita a l'Alt Penedès.
Victòries de Sergi Picatoste, Fèlix, Arnau, Simón, Cristian i Mateu; unes úniques taules d'en Joan Casals i derrota de Choco.
Tres punts de cinc que mantenen l'equip en cinquena posició.



FOMENT "E" 2- 4 SANT ANDREU "D"

Continua amb pas ferm el nostre quart equip contant les jornades per victòries igual que el B.
Amb aquesta victòria ja són cinc punts sobre cinc possibles i manté la primera posició seguit de prop pel Tres Peons a mig punt.
Han guanyat en Liam, Jordi Pons i Izan; taules d'en Peiró i José Maria i ha patit la única derrota el Marko. 
Molta força per la setmana vinent!



MATARÓ "C" 3,5 - 0,5 SANT ANDREU "E"

Mig puntet han pogut pogut portar els nostres menuts a la visita al líder, el Mataró. Així doncs no era una tasca fàcil però aquests nois continuen lluitant totes les partides i el seu aprenentatge i la seva experiència segueixen creixent!
Ha estat en Luis Enrique qui ha pogut entaular la seva partida evitant així tornar amb el marcador en blanc.
Molts ànims a tots i a seguir lluitant!
Equip format pel Zhichen, Luis Enrique, Miriam i Vicenç.  



VALLROMANES "C" 1 - 3 SANT ANDREU "F"

Bona victòria de l'equip F a la visita a Vallromanes. Amb aquest resultat es situa quart a la taula i mira de prop el podi.
S'han endut el punt sencer el Salva, Jon i Roger i ha perdut en Jordi Segura.
A tope la setmana vinent!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada