diumenge, 11 de febrer del 2024

Lliga Catalana 2024. Ronda 4

Quarta ronda ja d'aquesta Lliga Catalana 2024 amb sort diversa pels nostres equips. Si bé la setmana passada va ser rodona, en aquesta jornada hi ha hagut de tot.

FOMENT 5 - 5 SANT ANDREU

Duríssim matx el que ha viscut aquest dissabte el nostre equip de divisió d'honor. Ja podíem esperar que seria molt complicat però la veritat és que ja des de ben d'hora s'ha començat a torçar. Poc abans de la fi de la jornada anàvem perdent per dos punts a falta de tres partides. Però les victòries d'en Jan i Sergio igualaven el matx a 4,5 a falta de la partida de l'Edgar. Tot i entrar en un final amb tres peons i alfil contra dos peons i cavall i intentar-ho la posició era de taules tal i com es va acabar acordant i deixant el resultat en un 5 a 5. 
Mig puntet doncs per seguir sumant i situar-nos quarts.
Victòries d'en Karen, Sergio i Jan; taules d'Eric, Oriol, Edgar i Toni i derrotes de Tomy, Dani i Joan Bautista.
Molta força la setmana vinent davant l'Andorra!


ECADE 3 - 7 SANT ANDREU "B"

Gran resultat el del nostre segon equip a la visita a l'Ecade. Amb aquesta victòria es confirmen les aspiracions per a aconseguir l'ascens. Ara mateix amb 4 punts resta igualat amb el Vila Olímpica en primera posició i traient un punt i mig al Jake, equip amb qui ja ens hem enfrontat. 
Victòries d'en Saul, Ferran, Pere, Reinaldo, Jordi Chiva i Choco; taules d'en Ricard i Fèlix i derrotes de Sergi i Franzoni


SANT ANDREU "C" 2,5 - 5,5 CATALUNYA "B"

Difícil encontre amb poder un dels rivals més durs del grup. En treien uns 100 punts d'Elo per tauler, però com sempre diem, s'ha de lluitar. Finalment no ha pogut ser.
Una única victòria del nostre campió sub14 Arnau; taules d'en Joan Casals, Víctor i Cristian i derrotes de Joaquim Sosa, Simón, Salva i Mateu.
2 punts de 4 per ocupar la cinquena posició a mitja taula.



SANT ANDREU "D" 3,5 - 2,5 CATALUNYA "E"

Doncs el nostre quart equip ha tornat a guanyar i ja suma 4 punts en quatre rondes. Amb aquest resultat davant el Catalunya E es col·loca en primera posició i ja té la categoria assegurada. Enhorabona i ara a lluitar per mantenir el primer lloc!
S'han endut el punt sencer en Peiró, Liam i Marko; taules d'en Jordi Pons i han perdut Hussein i Izan. 



SANT ANDREU "E" 0 - 4 AGUSTÍ "C"

No ha tingut opció el nostre equip dels més menuts del club. Avui s'ha enfrontat amb un equip amb jugadors amb més rodatge i no s'ha pogut puntuar.
El que sí han pogut és agafar una miqueta més d'experiència que de ben segur farà que mica en mica comencin a arribar els resultats. I com ja sabem tots, el resultat en aquest cas és el de menys i aquestes partides han de servir per a poder portar-les a les classes i aprendre dels errors. Moltes felicitats de totes maneres als quatre per lluitar totes les partides cada setmana!
L'equip d'aquesta setmana ha estat format per l'Asier, Luis Enrique, la Miriam i el Vicenç.



SANT ANDREU "F"  1,5 - 2,5 GRANOLLERS-CANOVELLES "E"

Tampoc ha pogut l'equip F amb el Granollers Canovelles. Amb aquest resultat ocupa el cinquè lloc a la classificació però a tan sols dos i mig del líder.
Victòria d'en Jordi Segura, taules de Jon i derrotes de Zhichen i Roger.


Molts ànims a tots per a la setmana vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada