diumenge, 4 de febrer del 2024

Territorial de Barcelona: Arnau Campió sub14, Miriam Campiona Femenina sub10 i Noel 3r sub8

Aquesta pedrera no deixa de donar-nos alegries!
Aquest dissabte 3 de febrer s'han disputat les dues darreres rondes amb molts bons resultats pels més joves del club. S'ha de tenir en compte que la majoria d'ells debuten en competició aquest any. Però tots ho fan amb moltes ganes i sigui quin sigui el resultat es nota que s'ho passen bé i això és la victòria més important.

Sub 14

A la categoria sub14 tenim ja tot un veterà, l'Arnau Puiggené. Recordem que al passat Open Internacional del Foment es va proclamar campió en solitari al grup C. Les seves ganes de continuar aprenent i la seva actitud fan que no pari de progressar i s'ha proclamat campió Sub14 amb 7 punts de 8 sobre un total de 60 participants. No ha estat gens fàcil ja que tenia uns rivals molts durs lluitant pel primer lloc. Però finalment ha acabat invicte cedint només dues taules i guanyant les sis restants portant-lo al lloc més alt del podi.

Moltes felicitats Arnau!!

Arnau Puiggené amb el trofeu de campió

Sub 12

Quatre jugadors han representat al Sant Andreu a la categoria Sub 12. Vicenç Alfonso ha assolit 4 punts de 8 quedant en 50è lloc. Partia a la posició 122 del rànking. Molt bon torneig!
Mario Soler ha finalitzat amb 3,5 punts; i Asier González i Luis Enrique Zelaya amb 3 punts. En el cas d'Asier 3 sobre 5 partides ja que va demanar 3 byes. Bons resultats tenint en compte que fa poc que juguen i estan agafant rodatge.

Els germans Noel i Oscar Cejudo amb Mario Soler

Sub 10

A la categoria sub 10 hem presentat dos jugadors. L'Oscar Cejudo i la Miriam Giménez. L'Oscar ha fet 4 punts de 6. Ha quedat en 48a posició d'un total de 116 jugadors. Mitja taula  doncs en un torneig que serveix per a seguir acumulant experiència.
I menció especial per a la nostra representant femenina, la Miriam, que s'ha proclamat Campiona Femenina en fer una gran actuació amb 5,5 punts de 8.
Enhorabona Miriam!!

La Miriam Giménez recollint el trofeu de campiona

Sub 8

Gran actuació d'en Noel Cejudo que partia el número 32 del ranking i ha quedat tercer en un grup de 48 jugadors. En Noel va començar de manera fulgurant guanyant les quatre primeres partides. Només va patir dues derrotes, a la ronda 5 i a la darrera, sent aquesta derrota davant el número 1 del ranking. Així doncs va poder fer 6 punts de 8 que l'han fet mereixedor del 3r lloc.