dissabte, 14 de juny del 2014

Sopar fi de temporada


Social Ràpides: a 2/4 de sis de la tarda vam començar el ja tradicional torneig amb un total de 15 jugadors. No està gens malament tenint en compte que potser no son les millors dates doncs tenim a molt jovent amb exàmens d’universitat i altres amb molta feina de correcció d’examens. Jugadors fixes com Ferran, Einar, Nico,  Miquel no van poder assistir per aquest motiu. En qualsevol cas, tampoc va ser un torneig fluix doncs també hi havien 5 titulats .
El guanyador va ser Oriol Delisau. Va jugar a un bon nivell i  la seva victòria va ser merescuda. En el segon i tercer lloc va haver-hi una bona lluita entre Néstor Dougas i Dani Travesset. Es van enfrontar en darrera ronda amb una partida molt disputada on tot i perdre en Néstor va tenir opcions de fer taules fins el darrer moment. Així doncs el 2n lloc va ser per Dani Travesset i el 3r per en Néstor Dougas. Gran campionat del Néstor i també molt merescut el podi d’aquest jove jugador. Per sota de les seves possibilitats va estar en Quim Travesset II. No va tenir el dia. Ja sabem que l’èxit de les ràpides depèn de la sort i del dia que un tingui i no va ser el millor pel Quim. També en Jaume Anguera va estar molt per sota del seu nivell. Val a dir que moltes partides les va perdre per temps en posicions totalment igualades...està clar que és un ritme massa ràpid per ell.
A  ¼ de nou, finalitzavem el torneig.

Abans del sopar , vam procedir a fer l’entrega d’un premi a Joan Bautista en reconeixement del títol de Campió de Catalunya de Veterans 2014  i ja en van sis.
Va ser un premi especial (cap trofeu ni copa). Aquí no valen explicacions, millor veure la foto del premi !!

A ¾ de deu, vam començar el Sopar. Enguany, menys gent de l’habitual. Vam ser un total de 29 persones. Una nit tranquil·la i amb bona temperatura.
Vam finalitzar la jornada amb el repartiment de premis. Abans de l’entraga els habituals parlaments de Dani Travesset fent un breu resum del que ha estat la temporada en quan als Escacs de Base i, finalment, del nostre President Félix Romero que va feu un  resum del Campionat de Catalunya per Equips i de la gran importància de l’Assemblea Anual Ordinaria de finals de setembre on , com sempre, hi haurà molts temes importants a tractar i és molt important l’assistència de tots els socis.

Els premiats foren:

Premi a la Regularitat:  l’Antoni Castelltort i en Dani Travesset.

Social de Ràpides: Oriol Delisau-Dani Travesset-Néstor Dougas.

Reconeixement a Joan Bautista (Campió de Catalunya de Veterans 2014)

Salutacions
La Junta


 





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada